Cu ce probleme de sănătate se confruntă Andreea Esca: „Nu sunt în starea lor cea mai bună”. Cum reușește să se mențină în formă

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Esca, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Esca, Instagram

Andreea Esca este foarte atentă, când vine vorba de sănătatea sa, dar cu toate acestea există o problemă care ii dă bătăi de cap. 

Andreea Esca este clar un reper de urmat, când vine vorba de un aspect fizic de invidiat, dar și de o stare de spirit extrem de pozitivă și veselă. În vârstă de 50 de ani, vedeta de la Pro TV își ascunde complet cifrele din buletin și trăiește, în continuare, la maximum fiecare minut din viața sa. Nu este întâmplător însă faptul că prezentatoarea TV se menține într-o stare atât de bună, întrucât aceasta spune că este foarte atentă, când vine vorba de sănătate. Andreea Esca este la zi cu toate analizele și nu uită niciodată să treacă prin cabinetul specialistului, pentru a-și face controalele specifice vârstei.

„Îmi fac analize destul de des, pe cele normale le fac odată la 6-8 luni. Mamografie fac odată la doi ani maxim, pentru că deja este vârsta la care ar trebui să faci asta anual. Testul Babeș Papanicolau îl fac și pe acesta o dată pe an”, a dezvăluit pentru click! Andreea Esca.

Citește și: Andreea Esca s-a făcut de râs în fața părinților soțului ei: „Au venit și sărăciile astea din România”. Întâmplarea pe care vedeta a povestit-o abia acum

Ce probleme de sănătate are Andreea Esca

Chiar dacă este extrem de atentă la starea sa de sănătate, vedeta recunoaște totuși că se confruntă și cu câteva probleme. Rinichii îi dau bătăi de cap acesteia, motiv pentru care doctorul i-a făcut și o recomandare pe această temă, întrucât Andreea Esca greșește că nu consumă suficientă apă.

„Cred că rinichii nu sunt în starea lor cea mai bună și asta deoarece nu consum suficientă apă. Ar trebui să beau mult mai multă apă, dar mie nu prea mi-e sete.

Mă consider, per total, o persoană sănătoasă. Eu cred că e foarte important sportul, mersul la sală zilnic. Și mai este foarte important să nu facem nici excese. Eu, de exemplu, nu fumez, nu beau alcool, încerc pe cât se poate să mănânc cât mai echilibrat”, a mai dezvăluit aceasta, pentru sursa citată.

Citește și: Ritualul secret la care apelează Neti Sandu, pentru a se menține în formă: „Asta e tot”

Obiceiurile care o mențin pe vedetă în formă

În trecut, Andreea Esca spunea că sportul, dar și dansul, contribuie și ele în mod semnificativ în rutina sa zilnică. Vedeta consideră că o stare de spirit pozitivă are un impact extrem de pozitiv asupra stilului de viață a unei persoane, iar aceasta este, fără îndoială, „regina” ringului de dans.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau. Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă.

Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta.  Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot', a susținut Andreea Esca, potrivit fanatik.ro.

VEZI și: Ce religie are Andreea Esca. Fiica ei a făcut dezvăluirea așteptată de toată lumea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel