Cu ce boală s-a confruntat Theo Rose în copilărie. Artista a avut nevoie de ajutorul specialiștilor: „Am asistat la multe chestii”

Data publicării:
Theo Rose, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, foto Instagram

Theo Rose și-a deschis sufletul și a vorbit despre boala cu care s-a confruntat în copilărie.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe față, cântăreața a trecut prin momente grele în copilărie, având nevoie chiar și de ajutorul specialiștilor. Mai exact, Theo Rose a povestit că își aduce și acum aminte că în perioada copilăriei s-a confruntat cu anxietatea. Potrivit spuselor ei, la acea vreme avea niște gânduri mai urâte și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.  În acele momente, artista a simțit că are nevoie de  ajutorul unui psihoterapeut, pentru a reuși să-și revină.

„Am avut o perioadă când am avut gânduri mai urâte, adică gândul îți poate influența cu totul starea de sănătate și de spirit. De exemplu, am avut o perioadă în care mă gândeam că o să mi se facă rău și mi se făcea. Chestia asta se numește anxietate. În copilărie am asistat la mai multe chestii. De exemplu, dacă părinții mei se certau, pentru mine era prăpăstios.

Aveam impresia că se vor despărți, că o să rămân singură și o să mă abandoneze, deși nu exista nicio șansă ca asta să se întâmple. A trebuit să vorbesc cu un psihoterapeut să mă ajute să-mi dau seama care sunt lucrurile care m-au afectat și în momentul în care am iertat tot ce s-a întâmplat și pe toată lumea, mi-am revenit complet”, a spus Theo Rose la o emisiune de televiziune.

Monica Anghel, părerea sinceră despre Horia Brenciu. Cum l-a caracterizat artista

De asemenea, artista a povestit și un moment amuzant din copilărie. Mai exact, aceasta a luat păduchi de la o colegă, după ce au făcut schimb de căciuli.

„Am avut păduchi când eram mică, la grădiniță. Erau niște căciuli și am făcut schimb eu și cu o fetiță. Ea avea niște păduchi în căciulă. M-am dus acasă cu păduchi. Mama nu m-a tuns, dar m-a dat cu chestii”, a mai spus Theo Rose.

Nu poate renunța la el! Theo Rose sfidează moda: "Îmi aduc aminte de vremurile..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel