Nu poate renunța la el! Theo Rose sfidează moda: "Îmi aduc aminte de vremurile..."

Data actualizării: | Data publicării:
Theo Rose, sursa foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Theo Rose, sursa foto Instagram

Theo Rose a vorbit la Interviurile Spectacola, despre articolul vestimentar la care nu a putut renunța, deși nu mai este la modă.

Theo Rose este una dintre cele mai frumoase și talentate artiste de la noi, care a reușit să se impună pe piață și să colaboreze cu nume mari.

 Theo Rose este pasionată și de modă

Pe lângă toate articolele vestimentare spectaculoase și la modă, în garderoba artistei se regăsesc și lucruri la care nu a putut renunța, deși nu mai sunt la modă. Artista a dezvăluit faptul că nu a putut să renunțe la o pereche de blugi din liceu deoarece au fost cumpărați din primii bani câștigați de ea. Mai mult decât atât, aceștia îi aduc aminte de vremurile copilăriei.

"Am niște perechi de blugi skinny, cu talie joasă și cu tăieturi, cum se purtau când eram în liceu și nu am putut renunța la ei. Am dezvoltat un soi de atașament pentru ei, pentru că erau ok atunci. I-am cumpărat din primii mei bani și cu atât mai puțin mă îndur să îi arunc sau să îi dau mai departe, dar sunt aici în șifonier și sunt mulțumită să îi văd din când în când, când îmi aduc aminte de vremurile alea", a mărturisit Theo Rose pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel