Actorul Gabriel Fătu, uimit de ce i-a zis o tânără în plină stradă: Bravo... stai jos! / video

Data publicării:
EXCLUSIV

Actorul Gabriel Fătu, directorul Teatrului Dramaturgilor Români, a spus de ce oamenii nu mai merg la teatru. 

Actorul a vorbit despre lipsa dorinței oamenilor de a mai merge la teatru și a identificat câteva motive care ar putea sta în spatele acestui dezinteres, mai ales în rândul tinerilor. 

„Acum avem o paletă largă de activități și evenimente culturale. Când ai atâtea cinematografe în mall, când ai atâta Netflix și atâtea canale cu filme e mai complicat pentru cei care nici nu prea merg la teatru, sunt și mai comozi... stau acasă și văd un film sau nu știu ce emisiuni. Dar există publicul de teatru care vine, într-adevăr, și pe ideea asta de a ieși, de a socializa, de a fi acolo în sală, de a participa activ la un moment de creație.", a spus actorul. 

Acesta a povestit cum a ieșit pe stradă și a încercat să vorbească cu tinerii și să-i întrebe dacă merg la teatru. Actorul a fost uimit de răspunsul pe care i l-a oferit o domnișoară. 

„Am ieșit pe stradă să fac un vox populi să întreb lumea cine mai merge la teatru. În mare parte mergeam către tineri. Nici nu se opreau să vorbească. Întrebam: „Mergeți la teatru?"  „Nu! Nu, mulțumesc! Ce teatru?" Și apare o domnișoară și zice: „Eu merg la teatru. Foarte des!" Am întrebat: „Când ai fost ultima dată?" Și ea zice: „Cred că acum trei ani."

O întreb: „Ai auzit de celebra piesă Plicul?"

Ea: Nu.

Eu: Piesa lui Liviu...

Ea: Guță!

Bravo... stai jos! În mare parte, publicul de teatru este publicul din garda mai veche", a spus Gabriel Fătu la Spectacola, DC News și DC News TV. 

 

 

VEZI ȘI: Ce trebuie să facem ca friptura la grătar să iasă fragedă și gustoasă. Mihaela Bilic: „Secretul nu stă în condimente” https://www.spectacola.ro/ce-trebuie-sa-facem-ca-friptura-la-gratar-sa-iasa-frageda-si-gustoasa-mihaela-bilic-secretul-nu-sta-in-condimente_37544.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel