Cronica Cârcotașilor, la un pas să dispară din grila Prima TV, după Starea Nației. Ce spune Șerban Huidu despre plecarea din emisiune

Data publicării:
Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Mai multe emisiuni de la Prima TV ar fi în pericol să fie scoase de pe post, din cauza lipsei de fonduri. 

După ce Starea Nației a fost scoasă din grila de programe de la Prima TV, pe motiv că fondurile sunt insuficiente pentru a mai plăti atât realizatorul emisiunii, cât și producția, vestea fiind dată chiar de Dragoș Pătraru, acum se pare că și alte emisiuni emblematice postului TV ar putea fi pe „lista neagră”. Concret, potrivit impact.ro, anumite surse din interiorul trustului susțin că în aceeași situație limită se află și emisiunile „Cronica Cârcotaşilor” sau „Schimb de mame”, care ar putea în curând și ele să urmeze drumul pe care l-a luat Starea Nației. 

„Starea naţiei nu era singura emisiune faţă de care conducerea postului TV avea de achitat sume de bani, la începutul primăverii. La multe altele, se repetă povestea. Fie că e vorba despre reality-show-uri, fie despre seriale de televiziune, toate însă consacrate.

În aceeaşi familie pot fi oricând incluse 'Cronica Cârcotaşilor', 'Secretele preşedintelui' și 'Schimb de mame'. Doar că reacţiile oamenilor sunt diferite. Asta şi fiindcă echipele care le produc sunt şi ele diferite. Unii îndură mai bine, alţii nu vor să facă acelaşi lucru cu cei care au plecat deja', au declarat surse din Prima TV, pentru sursa citată anterior. 

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în secret, în Ucraina: „A fost o aventură”. Cum a reacționat Silviu Prigoană când a aflat

Ce spune Șerban Huidu despre aceste zvonuri

Întrebat despre cum stau lucrurile, în realitate, la Prima TV, Șerban Huidu spune faptul că toate aceste detalii care vuiesc astăzi în toată presa sunt strict confidențiale, motiv pentru care nu-și permite să-și spună părerea cu privire la el. Cu toate acestea, realizatorul TV spune că nu ia în considerare să-și dea demisia de la Prima TV, întrucât acest post de televiziune i-a fost gazdă timp de 23 de ani. 

„Aceste lucruri sunt strict confidenţiale şi privesc relaţiile contractuale ale două firme. Nu pot nici să vă infirm, nici să vă confirm aceste informaţii. Personal, am 23 de ani de colaborare cu Prima TV, nu am de gând să plec!', a declarat Șerban Huidu, de la Cronica Cârcotașilor.

VEZI și: Oana Matache a divorțat oficial de Răzvan Miheț. Ce se întâmplă cu custodia celor doi copii

Motivul pentru care Starea Nației a dispărut de la Prima TV

Vestea că Satrea Nației se retrage de la Prima TV a uimit publicul fidel a lui Dragoș Pătraru, care urmărea această emisiune de ani de zile. Motivul este simplu, explică realizatorul TV, fără niciun fel de reținere. Clientul, adică postul de televiziune Prima TV, are datorii față de ei, motiv pentru care colaborarea nu mai poate avea loc în aceste condiții.

„Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine', a spus Dragoș Pătraru.

 

Mai mult, acesta a dezvăluit faptul că între cele două părți au avut loc negocieri destul de ample, însă, din nefericire, nu s-a ajuns la un numitor comun.

“Partea asta n-a apărut la tv, pentru că, în ultimul moment, am acceptat, în urma negocierilor, să scoatem partea asta, în speranţa că discuţiile de vineri, sâmbătă, marţi, azi vor avea alte rezultate decât vorbe.

N-a fost să fie, aşa că noi ne vedem de drumul nostru, iar dacă Prima TV achită datoriile faţă de noi ne putem aşeza la masă pentru o nouă înţelegere. Deocamdată, noi am reziliat contractul pentru neplată. E atât de simplu”, a mai spus Pătraru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel