Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit în secret, în Ucraina: „A fost o aventură”. Cum a reacționat Silviu Prigoană când a aflat

Data publicării:

Adriana Bahmuțeanu a făcut cununia religioasă alături de George Restivan într-un mare secret, în Ucraina. 

Adriana Bahmuțeanu pare că și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea. După ce, în trecut, aceasta a fost căsătorită de cinci ori cu Silviu Prigoană, divorțul final lăsându-se cu multe scandaluri și declarații tăioase, acum se pare că jurnalista formează din nou o familie, alături de George Restivan. La începutul acestei luni, Adriana Bahmuțeanu avea însă să anunțe faptul că amână din nou nunta cu bărbatul, însă căsătoria dintre cei doi s-a oficializat weekendul trecut, într-un mare secret, chiar în Ucraina. 

„Nu am anunțat, am ținut secretul. Nu au știut nici măcar maicile noastre, altfel intrau în panică. Am avut peripeții la graniță. Am fost în Bucovina de nord. Era să nu ne mai ducem. Am avut niște încurcături cu actele și eu la un moment dat renunțasem, moment în care s-a trezit balaurul și a zis că trebuie să ne căsătorim. Am întârziat vreo două ore. A fost o aventură, s-a terminat cu bine.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

VEZI și: Adriana Bahmuțeanu o atacă dur pe Ana Morodan: „Sper să ajungă cât mai repede la lada de gunoi a istoriei”

 

Adriana Bahmuțeanu, nuntă în secret

După ce căsătoria a fost oficializată în fața lui Dumnezeu, Adriana Bahmuțeanu a ales să le dea vestea cea mare urmăritorilor săi chiar pe rețelele de socializare. Tot acolo, vedeta și-a argumentat și decizia pentru care cei doi au ales să se cunune în Ucraina.

"Ce-a unit Dumnezeu, omul sa nu despartă!!!! Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu si să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră.

Am ales Mănăstirea Banceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ romanesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților si a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credința sunt vii în sufletele oamenilor! Ne dorim ca tradiția să meargă mai departe și să nu fim ultimul cuplu cununat în limba română", a transmis Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

VEZI și: Adriana Bahmuțeanu, despre umilințele aduse Andreei Tonciu şi Sânzianei Buruiană: „Suportă consecințele”

Când va avea loc marea petrecere

Mai mult, aceasta le promite tuturor prietenilor săi că, în curând, va avea loc și marea petrecere, pe care o așteaptă toată lumea cu nerăbdare. Cei doi lucrează din greu pentru a pune lucrurile la punct, motiv pentru care jurnalista speră că totul va fi gata curând. 

„La fel, vrem să le mulțumim prietenilor noștri din toată țara, cei care așteaptă o nunta mare și cu fast, pe care nu am reușit până acum să o organizăm așa cum se cuvine, capitol la care lucrăm în continuare, dar n-au intrat zilele în sac!!! Am dorit în primul rând ca Dumnezeu să binecuvânteze legătura noastră și să nu trăim ca păgânii, în păcat! De petreceri și cumetrii avem toată viața timp să ne ocupăm!”, a mai scris ea pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interea și: 2023, anul divorțurilor în showbiz-ul românesc. Carmen Harra, avertisment: „Urmează ani de încercare. Din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț”

 

Cum a reacționat Silviu Prigoană când a auzit vestea cea mare

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au împreună doi copii, în urma căsniciei pe care au avut-o. Cei doi au pus capăt definitiv relației în 2015, iar omul de afaceri și-a spus acum punctul de vedere, cu privire la noul status sentimental al fostei sale partenere de viață.

„Viața personală a mamei copiilor mei este protejată de către Constituție. În consecință, no comment!” – a răspuns Silviu Prigoană pentru Impact.ro.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel