Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Data publicării:

Cristina Spătar a fost surprinsă lângă Tristan Tate. În urmă cu trei luni ea se căsătorise.

Cristina Spătar a avut parte de o ieșire care a atras privirile tuturor, atunci când s-a afișat cu Tristan Tate, unul din frații Tate, care au fost și ei țina principală a showbizului din România cu până puțin timp în urmă. Mulți dintre fanii acesteia au rămas muți în fața apariției, însă nu au fost atât de „supărați”.

Mai interesant este faptul că vedeta s-a căsătorit cu numai trei luni în urmă, cu actualul soț. Ea are doi copii care se împacă de minune cu noul ei partener.

Vezi și: Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu actualul soț. Vedeta i-a dus pe cei mici la psiholog, după divorțul de tatăl lor: „Nu am avut niciun suport, n-a fost un domn niciodată cu noi”

Cu toate că  nu precizează prea multe detalii cu privire la apariția lor, Cristina a lăsat un mesaj foarte interpretabil pentru fanii săi. În poză se poate observa că a apărut la braț cu Tristan Tate, în cadrul unui eveniment monden.

De asemenea, imaginea a fost însoțită de un mesaj „About last night...” (N.R. Despre noaptea trecută...)

Vezi și: Cristina Spătar, la un pas să ajungă la spital în ziua nuntii. Prin ce chinuri a trecut ca să intre în rochia de mireasă: „A fost ultima pastiluță”

Ce a intrigat publicul este faptul că ipostaza Cristinei a apărut la numai trei luni după ce s-a căsătorit. Pe lângă acest fapt, artista este foarte apreciată de urmăritorii săi pentru grija pe care o poartă copiilor ei.

„Se înțeleg foarte bine. Albert cel mic, adică Abi, cum îi spune Vicky băiețelului lui, care tocmai a împlinit 12 ani, este un mare iubitor de fotbal, joacă fotbal, tatăl lui are o echipă de fotbal la Vâlcea, FC Oltenia sau ceva de genul ăsta. Iar Albert, ți-am zis, e înnebunit după fotbal, deci au multe lucruri în comun. Se înțeleg foarte bine. La nuntă, chiar îmi spunea și maestrul Botgros: „Doamne, ce bine se înțeleg copiii ăștia, au stat numai împreună. E un copil tare bun. De asta, cred că, atunci când copiii sunt educați și au suflet frumos, nu au cum să nu se înțeleagă bine.”, a declarat Cristina Spătar pentru Viva!

Vezi și: Cristina Spătar s-a consultat cu copiii înainte de cununia civilă: ”Îmi iubește copiii și ei sunt foarte încântați”

Pe de altă parte, ea și-a dus copiii la psiholog, în urma divorțului prin care a trecut:

„Cum să reușesc? Nu știu de unde am reușit. Știu că Dumnezeu este cel care niciodată nu lasă mamele și nu le abandonează. Am avut norocul să am niște copii foarte înțelegători, chiar dacă au avut nevoie de câteva ședințe bune – mai ales cel mare – la psiholog. În cele din urmă, eu am avut multă răbdare și le-am explicat cum stau lucrurile, cât de firesc posibil. Îți dai seama că trebuie să le explici copiilor cu calm și fără să umilești, să jignești fostul partener. N-am vrut să vorbesc niciodată urât, chiar dacă el n-a fost un domn niciodată cu noi. Eu m-am străduit să fac față și să încerc să-i fac pe ei să nu sufere, chiar dacă eu sufeream foarte mult. Ei sunt atât de deștepți încât, atunci când conduceam, mă vedeau în oglinda retrovizoare și mă întrebau: „De ce plângi, mami?. Ca să-ți dai seama cât sunt de deștepți niște copilași!”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience