Cristina Spătar, la un pas să ajungă la spital în ziua nuntii. Prin ce chinuri a trecut ca să intre în rochia de mireasă: „A fost ultima pastiluță”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar

Cristina Spătar a avut parte de un moment critic înainte de intrarea în biserică. Cântăreața a leșinat, cerând ajutorul paramedicilor.

Cristina Spătar a dezvăluit povestea din ziua nunții cu Vicențiu Mocanu și cum a ajuns pe mâinile medicilor. Cu o alură princiară care poate intimida, ea se dezvăluie ca o femeie cu suflet mare, empatică și sinceră, apreciind tot ceea ce trăiește, inclusiv suferințele prin care a trecut. La 50 de ani, a început o nouă viață și acum se bucură de fericire mai intens ca niciodată. Admite că iubirea și banii au un rol important în viața ei, vorbind cu deschidere și sinceritate.

Viața începe și la 50 de ani

Cristina afirmă că viața poate începe și la 50 de ani, așa cum spune un citat celebru. Artista arată recunoștință Divinității pentru tot ceea ce are și a realizat.

„Începe și la 50 de ani, cum să nu?! Mie așa mi s-a întâmplat. Reîncepe, dacă vrei. Eu, în momentul de față, sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Am zis și o să repet, cred că totul e mâna lui Dumnezeu. Toate se întâmplă cu voia lui Dumnezeu, inclusiv decepțiile, inclusiv nemulțumirile, realizările. Toate sunt lecții din care să învățăm.”, a spus vedeta, pentru Viva.

Nu a crezut că va fi din nou mireasă

După ce a divorțat în 2016, Cristina nu a crezut că va mai spune încă o dată „DA!”, realizând că, viața o aduce pe cele mai nebănuite culmi.

„Nu. În 2016, când am divorțat, am zis că în viața mea nu o să mă mai mărit. Și uite că am întânit omul care a făcut tot posibilul să mă convingă, prin tot felul de mijloace. (râde) Pur și simplu, un om care nu s-a lăsat bătut și care nu se lasă. Tot timpul a venit cu argumente și, în final, uite că am făcut și pasul, și cred că am făcut bine. (zâmbește)”, a transmis Cristina Spătar, pentru sursa precizată.

Rochie de 10 kilograme

Un lucru impresionant este faptul că rochia miresei a cântărit 10 kilograme, iar vedeta argumentează ca mereu alege cele mai calitative servicii.

Ce să-ți zic, eu am ales cele mai de calitate servicii. Dacă vedeai cât de frumos a putut să fie decorul, au venit vreo 9.000 de hortensii, 3.000 de cale… Eu am ales cala ca floare de nuntă și totul s-a învârtit în jurul acestei idei. M-am implicat de la decor – am colaborat foarte strâns cu firma – la sunet, muzică, repetiții. Artiștii pe care eu i-am chemat sunt unii dintre cei mai buni, cei mai mari din România. Toți artiștii mari au nevoie de repetiții.

Am fost și la repetiții, am fost și la aranjamente, la cei care au avut candy barul venit din Chișinău. Tortul ăla, tot așa, a avut nu știu câte tone, kilograme, habar n-am. (râde) Chiar ne-am străduit să fie totul la înălțime, inclusiv gustul prăjituricii din tort. Conținutul prăjiturii eu l-am cerut. Eu am cerut foarte multă lămâie, vanilie, cocos și așa mai departe. O rețetă care mi-a plăcut mie la Veneția. Ei au făcut-o în laborator. Am fost la laborator, în Chișinău, și, în final, le-a ieșit perfect. Nu vreau să vorbesc despre costuri, că n-are sens, dar crede-mă că n-am făcut rabat de la calitate. Am vrut să facem ceva unic. La dansul mirilor, am lansat cel mai recent single al meu. Eu am bătut palma pentru un album nou R&B și am scos prima piesă, care se numește „Ambele. Copiii ăștia scriu pentru HaHaHa Production și colaborează cu ăștia de la X Factor UK, cu Suedia. Niște copii extraordinar de talentați. Și am zis: „Hai să facem totul la superlativ! și am lansat piesa chiar la dansul mirilor, că m-au sfătuit nașii mei.”, a mai precizat vedeta, conform sursei precizate.

A leșinat înainte de nuntă

Cristina povestește cum a simțit că o ia leșinul chiar înainte de marele eveniment. Aceasta s-a înfometat pentru a se asigura că i se va potrivi rochia de nuntă. În cele din urmă, ea a realizat că nu a fost o idee tocmai bună.

„Înainte să intru în biserică, pur și simplu, am simțit că leșin și am rugat să vină Salvarea. Nu mai puteam să mă ridic. Au venit paramedicii, două ore și jumătate am stat pe tot felul de cocktailuri. Am avut niște emoții, mi-era o rușine, nu știam cum să fac să mă ridic. Fata de la make-up m-a machiat în pat. Toată lumea s-a implicat, au intrat copiii peste mine în camera mea, săracii, ce s-au speriat! M-au rugat să nu mai fac așa ceva. Albert e mare, are 14 ani, m-a luat în brațe și m-a certat: „Mami, ești cea mai frumoasă, nu mai face asta!. În final, am renunțat. În ziua nunții, a fost ultima pastiluță. De atunci, mănânc, am mai pus un kilogram, dar sunt OK.”, a încheiat Cristina Spătar.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 28 iul 2023, 21:08 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience