Cristina Șișcanu rupe tăcerea. Care este motivul pentru care Mădălin Ionescu a fost concediat de la Antena 1

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Șișcanu a dezvăluit detalii inedite de la începutul căsniciei cu Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o poveste de dragoste de peste 10 ani. Dacă acum, cei doi au o viață perfectă, la început, drumul le-a fost presărat de diferite obstacole, care de care mai dificile. Pe vremea când s-au văzut prima dată, vedeta avea doar 25 de ani, fiind angajată ca reporter. Mădălin Ionescu avea deja notorietate în cadrul acestui domeniu, fiind prezentatorul emisiunii „Acces Direct”. Totuși, când aceștia s-au cunoscut, prezentatorul nu divorțase încă de fosta soție, motiv pentru care trustul din care făceau parte amândoi pe vremea aceea a luat o decizie radicală. 

„Când m-am cuplat cu Mădălin, eu aveam 25 de ani. Eram un copil, mă refer din punct de vedere profesional, pe care, pe vremea aceea, Antena 1 îl luase și mă trimiteau la toate castingurile. Aveau mari planuri cu mine și chiar făcusem un pilot. Faptul că eu m-am cuplat cu Mădălin, mi-a distrus absolut tot. Vreau ca lumea să înțeleagă lucrul acesta. Și nu o spun ca și cum regret. Deloc nu regret.

Pe mine m-au dat afară, dar nu am înțeles de ce, pentru că nu mi s-a spus. Și la scurt timp și pe Mădălin. Foarte multe persoane s-au mai despărțit tot din cadrul aceluiași trust și nu s-a întâmplat nimic. Și noi am luat-o de la capăt.”, a mărturisit Cristina Șișcanu în emisiunea Danei Săvuică, la Ego Life.

Citește și: „Aici nu e Onlyfans”. Cristina Șișcanu, criticată aspru de fani, după ce s-a afișat doar într-un body: „O femeie cu principii nu-și arată corpul pe internet”

 

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu era implicată în altă relație

Mai mult, Cristina Șișcanu spune că nu s-ar fi implicat niciodată într-o poveste de dragoste, dacă nu ar fi știut că bărbatul este singur.

„Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate..

Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop. Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult.”, a mai spus ea. 

Te-ar putea interesa și: Mădălin Ionescu tună și fulgeră la adresa femeilor care îi critică soția: ”De aia bărbații voștri fug de voi”

Cu cine s-ar fi căsătorit Mădălin Ionescu, dacă nu era Cristina Șișcanu

Recent, prezent în emisiunea „La Măruță”, de pe Pro TV, Mădălin Ionescu a făcut dezvăluiri savuroase. Chiar dacă își iubește foarte mult actuala parteneră, acesta spune că întotdeauna a avut o fantezie cu altă femeie, cu care și-ar fi dorit să se căsătorească, dacă nu ar fi existat Cristina Șișcanu.

 „Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina Șișcanu nu ar exista, și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată, care ar fi alegerea ta?”

„Corina Chiriac! Trebuie să dau detalii? E o fantezie mai veche. Nu am putut să spun Angela Merkel (n. red fostul Cancelar federal al Germaniei), mi-ai cerut să spun din România și atunci… În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt, dar mă rog, trecem peste faza asta”, a dezvăluit Mădălin Ionescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel