„Aici nu e Onlyfans”. Cristina Șișcanu, criticată aspru de fani, după ce s-a afișat doar într-un body: „O femeie cu principii nu-și arată corpul pe internet”

Data publicării:
Cristina Șișcanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu, sursa foto Instagram

Cristina Șișcanu a intrat în vizorul fanilor săi, după ce a renunțat la haine pe rețelele de socializare. 

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai active vedete pe rețelele de socializare. Soția lui Mădălin Ionescu își dorește să-și țină constant fanii la curent cu toate lucrurile noi din viața ei, motiv pentru care își expune întotdeauna părerile publice, indiferent de consecințele lor. De asemenea, aceasta nu mai are nicio inhibiție nici când vine vorba de aspectul ei fizic. În trecut, Cristina Șișcanu le spunea fanilor săi faptul că își dorește să piardă câteva kilograme în plus, însă se pare că astăzi vedeta a ajuns la rezultate dorite, lucru sugerat prin ultimul videoclip postat de aceasta pe Instagram. 

Mai exact, Cristina Șișcanu s-a afișat într-un body, lucru care totuși nu a fost deloc pe placul tuturor fanilor săi. Foarte mulți au acuzat-o pe vedetă de faptul că a început să fie ca „toate celelalte” și că își scoate formele la vedere pentru a capta atenția tuturor.

„Cred ca ai greșit maică platforma...aici este Instagram, nu onlyfans.”

„Ma întreb de ce te postezi zilnic în body, lenjerie intima și abia ieșită de la dus. Nu mai prinde altceva? Ești ca toate celelalte? Sincer, te urmăream pentru discursul tău dar de ceva timp ești foarte schimbată.... parca nu mai ai aceleași principii " de doamna educata" cu care defilai în trecut. Păcat.”

„O femeie cu principii nu-și arată corpul pe internet, indiferent cum arată.”, au fost câteva dintre comentariile negative primite de Cristina Șișcanu de la fani.

Te poate interesa și: Cristina Șișcanu nu a vorbit doi ani cu Cătălin Botezatu. „Marea împăcare” a avut loc abia acum: „S-a lăsat cu multe lacrimi”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)

 

Cristina Șișcanu o critică dur pe iubita lui Ronaldo

Dacă acum ea este cea criticată de fani, în trecut, Cristina Șișcanu îi aducea critici dure vestimentare chiar iubitei lui Cristiano Ronaldo. Vedeta nu a fost deloc mulțumită de faptul că Georgina a ales să poarte o pereche de cizme lungi cu toc subțire, în momentul în care a mers cu copiii săi în parcul de distracții.

„În primul rând, oricum, asta e vreo răutate? Îi pasă Georginei de ce zic eu? Evident că nu îi pasă, doar că mi-a atras atenția faptul că este cu tocuri cui și foarte înalte, într-un parc de distracții cu copiii. Pe bune, chiar este inadecvat. Evident că fiecare se îmbracă cum vrea și face ce vrea, dar nu pot să nu remarc faptul că este foarte incomodă ținuta, în mod special încălțămintea”, a spus Cristina Șișcanu, despre Georgina Rodriguez.

Citește și: Cătălin Botezatu a învins cancerul. Cum l-a schimbat boala: „Am crezut că doar Dumnezeu mă poate salva, și așa s-a și întâmplat”

 

Ce mesaj le transmite Mădălin Ionescu celor care îi critică soția

În urmă cu câteva zile, Mădălin Ionescu a observat faptul că soția lui este ținta criticilor în mediul online, lucru care nu a fost deloc pe placul său. Acesta a decis în acest sens să le închidă gura tuturor haterilor printr-un mesaj dur. 

”Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină (…) Nu puteți să aveți relații fericite. Sunteți prea rele, prea toxice! De aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic. Veți fi tot timpul singure, chiar și în condițiile în care oficial sunteți implicate în așa-zise relații”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel