Mădălin Ionescu tună și fulgeră la adresa femeilor care îi critică soția: ”De aia bărbații voștri fug de voi”

Data publicării:

Mădălin Ionescu a răbufnit la adresa femeilor care îi critică soția. 

Mădălin Ionescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa femeilor care o critică pe soția sa. Prezentatorul TV le-a pus la punct, după ce au jignit-o pe Cristina Șicanu. Totul a pornit după ce jurnalistul și soția lui au apărut în mediul online la o piscină, iar mai multe femei au început să-i reproșeze Cristinei faptul că nu l-a avertizat pe jsoțul ei să nu intre îmbrăcat în apă.

Mădălin Ionescu, reacție dură la adresa femeilor care îi jignesc soția: ”Cotoroanțele astea…”

”Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină (…) Nu puteți să aveți relații fericite. Sunteți prea rele, prea toxice! De aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic. Veți fi tot timpul singure, chiar și în condițiile în care oficial sunteți implicate în așa-zise relații”, a scris Mădălin Ionescu pe facebook.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, motivul pentru care nu au mai făcut al doilea copil

Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Petra, iar Mădălin Ionescu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.  Cu toatea astea, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au recunoscut că și-ar mai fi dorit un copil, însă din cauza pandemiei nu au putut să facă acest lucru. 

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina Șișcanu pentru ciao.ro

„Face parte din rețeta unei relații fericite”

Cristina Șișcanu a dezvăluit care sunt motivele pentru care se ceartă adesea cu soțul ei. Cu toatea astea, cei doi reușesc de fiecare dată să treacă peste toate neînțelegerile din relația lor. 

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi.

Și pe lângă asta, trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții. Și asta e foarte important. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel