Cristina Șișcanu își face gânduri de mamă. Decizia din cauza căreia nu mai poate adormi: „Mă gândesc ce...”

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Șișcanu mărturisește că are gânduri grele, atât de grele încât nu poate adormi. Ce i s-a întâmplat soției lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu a avut o nouă apariție în mediul online, iar de această dată a vorbit despre fiica ei și alegerile pe care le-a făcut împreună cu Mădălin. Ca orice mamă, Cristina se întreabă dacă a luat deciziile corecte în privința fiicei sale. 

Vezi și: „Primitivismul” fanilor ei a făcut-o să reacționeze. Cristina Șișcanu explică pozele considerate de unii ca fiind indecente: „Îmi vine să mă mut de aici”

Fiind trează încă de la ora șapte dimineața, ea a dezvăluit publicului că are „gânduri de mamă” cu privire la educația fiicei ei. Nu știe dacă a fost decizia corectă înscrierea acesteia la divizia internațională, în loc de cea bilingvă. 

„Am vrut să mai trag un pui de somn, dar efectiv nu reușesc, nu pot să dorm! Mi-am făcut o cafea și am zis 'Gata'. M-am învârtit, n-am reușit pentu că m-am trezit la 06:50 și am pregătit-o pe Petra pentru școală, a plecat și după aceea am vrut să mai trag un pui de somn, dar n-am reușit pentru că m-au luat tot felul de gânduri, mă gândesc ce responsabilități am, ce am de făcut azi, ce am de făcut mâine. Să fiu în grafic cu toate(...) ”, a zis Cristina, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Cristina Șișcanu a dat lovitura cu ultimele sale declarații. Vedeta le-a explicat femeilor casnice ce ar trebui să facă: „Soțul nu prea este implicat în activitățile casei”

Care este motivul gândurilor

Cu toate acestea, cauza gândurilor este dată de dorința Cristinei în ceea ce o privește pe micuță, și anume  de a învăța foarte bine limba română. Petra este o fetiță cu mare capacitate, iar părinții ei sunt gata să o susțină indiferent de context.

„Mă preocupă tot felul de gânduri, gânduri de mamă, cum se spune. Mă gândesc dacă am făcut alegerea potrivită, faptul că Petra a ales să meargă la divizia internațională, nu la divizia bilingvă, la școală și noi părinții inițial ne dorisem să opteze pentru bilingvă. Repet, gânduri de mamă. Nu vreau să mă stresez foarte tare pentru că o să vă explic. Eu țin foarte mult ca Petra să învețe și româna foarte bine, adică gramatica limbii române, să scrie corect și asta mă preocupă. O să luăm ore suplimentare dacă o să fie cazul (...)”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram.

Vezi și: Motivul pentru care Cristina Șișcanu gătește pentru căței, dar nu pentru copii. Ce face Mădălin Ionescu la miezul nopții în curte, în fiecare zi: „Rețeta fericirii în cuplu”

Cu atât mai mult, vedeta a spus în urmă cu câteva zile că „ar dori să plece de aici”, făcând cel mai probabil referire la România. Acest mesaj a venit pe fondul criticilor pe care le-a primit din partea fanilor ei, după ce a fost la o ședință foto- surpriza pentru ea din partea lui Mădălin Ionescu.

”Sunt siderată de oamenii care au lăsat asemenea comentarii. Ce este în acel video? O femeie care face o ședință foto pentru rețelele de socializare.

Se făceau niște poze într-un pat frumos amenajat unde mi-a făcut Mădălin surpriza. Dacă spun că mă șochează este puțin spus. Cum să fii atât de indignat de nimic? Păi voi care ați comentat și dați ochii peste cap, când mergeți la plajă sunteți mai dezbrăcate decât mine. Pe mine mă întristează primitivismul, nu e nimic în imaginea aia, nu e nimic vulgar, mi se văd brațele și picioarele”, a zis ea pe internet.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel