Motivul pentru care Cristina Șișcanu gătește pentru căței, dar nu pentru copii. Ce face Mădălin Ionescu la miezul nopții în curte, în fiecare zi: „Rețeta fericirii în cuplu”

Data actualizării: | Data publicării:

Cei doi fac asta în fiecare zi în timpul săptămânii. Aflați de ce fac cei doi acest lucru.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu revin în atenția publicului, de această dată împreună. Cei doi vor să fie cât mai prezenți în viața fanilor săi, iar cu ultima lor apariție au reușit să stârnească publicul în cel mai inedit mod. Cristina povestește ce fac ea cu soțul ei, în fiecare zi din timpul săptămânii, spunând că, în același timp, metoda lor este cheia fericirii.

Nu gătește pentru copii, dar o face pentru cățeii lor

Vezi și: Cristina Șișcanu, aspru criticată de fani: „Tu și Gabriela Cristea ce conturați în falsitate!”. Care e videoclipul ce a stârnit un val de reacții negative

Deși a născut multe controverse cu privire la mai multe aspecte, vedeta le-a prezentat fanilor săi modalitatea prin care cei doi reușesc să găsească echilibrul în familia lor. Pe de altă parte, una din întrebările născute de public, este de ce Cristina Șișcanu gătește pentru animalele lor de companie, în timp ce copiilor le gătește bunica. În alt sens, există mai multe opinii care pun sub semnul întrebării alimentația care conține carbohidrați, când vine vorba despre animăluțele de companie. De asemenea, un alt aspect mai puțin comun este faptul că Mădălin Ionescu face curat în curte la miezul nopții.

”Rețeta fericirii în cuplu: asta facem noi în fiecare noapte înainte de culcare în timpul săptămânii… E aproape miezul nopții, e ora 23:30, vreau să vă arăt activitatea mea și să vadă doamnele care zic că eu nu gătesc. Ei uite, macaroane cu brânză pentru căței, le place să mănânce orez cu carne și cu legume și macaroane cu brânză. Le-am dat o perioadă bobițe, dar acum le gătim.

Da, pentru copii nu gătesc, o fac bunicile, dar gătesc pentru căței. Îi tratăm ca pe niște copilași, îi răsfățăm, îi îngrijim pentru că îi iubim. Și soțul e aici lângă mine, spală câteva vase, Filip se pregătește să meargă la nani, Petra doarme de mult timp. O să merg și eu să mă pregătesc de culcare, Mădălin mai are treabă, să lea dea cățeilor de mâncare, să curețe curtea, iar eu mă trezesc mâine la 6:40 s-o pregătesc pe Petra pentru școală”, a spus Cristina Șișcanu, pe contul său de Facebook.

Cum au criticat oamenii activitatea celor doi

Vezi și: Cristina Șișcanu are o „preocupare obsesivă”. De ce îi este teamă soției lui Mădălin Ionescu: „Nu a fost inventat elixirul tinereții”

Fanii nu au rămas muți în fața declarațiilor vedetei. Ei au criticat cel mai mult faptul că vedeta gătește pentru animale, dar nu pentru proprii copii.

„Nu aveți curajul să gătiți pentru copii ? Este un progres că o faceți pentru căței dacă nu se întâmplă nimic cu ei, bineînțeles dacă mănâncă, puteți trece la etapă următoare pregătind pentru soț, dacă rezistă și el puteți încerca să pregătiți și pentru copii. Gospodinele și în general mamele începeau cu copii !”,a  zis unul dintre internauți.

„Înseamnă că faci cea mai bună mâncare dacă găsești doar pentru căţei”, a mai zis o altă persoană.

„Un adevărat exemplu și model de urmat pentru tinerele din România”, a mai precizat o altă fană.

Vezi și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își vând vila de lux. Proprietatea are o curte impresionantă, mai multe dormitoare și băi

„Aș vrea să întreb, de ce anumite familii își expun viața de zi cu zi oamenilor ? Pentru cine contează asta și pentru ce ?”,a mai întrebat cineva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel