Cristina Șișcanu are o „preocupare obsesivă”. De ce îi este teamă soției lui Mădălin Ionescu: „Nu a fost inventat elixirul tinereții”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Cristina Șișcanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu aduce în discuție un subiect greu. Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit care este cea mai mare problemă a umanității.

Cristina Șișcnau și Mădălin  Ionescu s-au confruntat în ultimul timp cu critice fanilor, din diverse motive. În timp ce Mădălin Ionescu a fost aspru criticat de urmăritorii săi pentru atitudinea pe care ar fi avut-o față de fiul său, în timp ce Cristina intrase în atenția publicului ei după ce a fost surprinsă cu un teanc de bani fals, fiind vorba despre niște șervețele de unică folosință cu  imprimeu ce imită bancnota euro.

Ideea obsesivă de care este preocupată

Cu coazia unei apariții publice, Crisitna a pus în vedere o problemă existențială: trecerea timpului. După cum spune și ea, subiectul a fost și este dezbătut de când lumea, însă, de această dată, vedeta și-a adus aportul asupra acestei „probleme a ființei umane”. Ea sugerează că oamenii se grăbesc pentru a își îndeplini misiunile și că, în același timp, aceștia doresc să și trăiască din plin. 

„Vă mărturisesc că, de ceva timp, mă preocupă, obsesiv chiar, o idee, o situație. Și anume trecerea ireversibilă a timpului. Stiu că ăsta este un motiv pe care l-au abordat mulți poeți, scriitori, chiar din cele mai vechi timpuri. Vedeți, suntem într-o epocă în care progresul este incredibil și parcă multe dintre problemele care nu aveau rezolvare în trecut acum se rezolvă prin diverse metode. Știința a progresat foarte mult, însă timpul tot nu poate fi oprit.

Trist! (…) Am aproape 39 de ani și începe să mă sperie destul de serios treaba asta. Da, deocamdată nu a fost inventat elixirul tinereții sau vieții fără sfârșit și asta mi se pare cea mai mare problemă a ființei umane. Că în rest zicem că există șanse de rezolvare pentru diverse probleme. Dar trecerea timpului nu poate fi rezolvată deocamdată. Nu cred că mai apucăm noi să trăim momentul când știința va progresa atât de mult încât să rezolve și această situație.(…) Și inconștient vrem să facem foarte multe lucruri, să nu pierdem timpul, să construim, să și trăim, să ne și bucurăm, dar să fim și activi. Să reușim să facem de toate. Of!”, a povestit Cristina Șișcanu, într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Declarațiile legate de zvonurile despre divorț

Inițial, vedeta a transmis un mesaj publicului în care vorbea despre sarcinile din viața de zi cu zi. Fanii săi, însă, au înțeles greșit, că de fapt, vedeta s-ar plânge de viața alături de Mădălin Ionescu.

„Nu știu ce să fac mai întâi. M-am apucat de 100 de lucruri o dată și încă n-am dus la bun sfârșit niciunul, pentru că este ceață în mintea mea. Nu știu care ar avea prioritatea, pentru că toate sunt importante. Aș fi vrut să fac mai întâi bagajele.

Mai am de făcut și de dat niște mail-uri, deci sunt copleșită. Să-mi iau inima în dinți. Vă rog frumos, am nevoie și de susținerea voastră, îmbărbătați-mă. O să-mi ia vreo 3 zile cred, să pun totul la punct.Acum o să încep să scot haine, să le sortez și să le pun la spălat.

Mă rog, astea sunt niște genți pe care le pregătesc să le duc sus în dressing. O să am de curățat și niște genți pe care le-am tot folosit vara asta. (…)”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

De aceea, vedeta a oferit fanilor săi o explicație în privința zvonurilor false.

„(...) De ce ar trebui doi oameni să mimeze fericirea în fața celorlalți? De ce? Dacă ei nu sunt nefericiți, nu se înțeleg, nu sunt bine, de ce trebuie să mimeze? Eu asta nu pot să înțeleg.

Adică de ce să îți facă ei rău lor? Dacă ei nu sunt fericiți, nu se mai înțeleg, nu se mai suportă, nu vor să mai fie unul cu celălalt, de ce ar trebui să mimeze fericirea? Adică de ce ar trebui să se ducă la o petrecere, să danseze și să fie cu gurile până la urechi sau să aibă scântei în ochi de iubire? De ce să mimezi așa ceva? Eu nu înțeleg. Eu, dacă Doamne ferește s-ar întâmpla chestia asta, n-aș face așa ceva că nu am de ce. Nu poți să pierzi din viața ta dacă tu nu mai ești fericit cu partenerul tău. Să stai pentru cine, să mimezi în fața cui? În fața lumii că ce? Pe bune, oameni buni, suntem în anul 2023, nu mai este o rușine să te desparți. Asta ar fi o prostie, dacă nu mai merg lucrurile, dacă nu te mai înțelegi cu partenerul. Nu există alte situații la noi care dacă nu ne-am mai dori să stăm unul alături de celălalt cumva să ne împiedice să ne despărțim și că trebuie să stăm împreună ca să ce? Este fix o mare prostie. Eu nu am de ce să mimez nicio fericire în fața nimănui. Dacă nu m-aș mai înțelege cu soțul și, doamne ferește, n-am mai vrea să fim împreună, n-am mai fi, n-am mai sta să mimez fericirea în fața lumii. Eu nu sunt genul de persoană care să trăiască pentru lume și oricum mi se pare o prostie mai ales în zona asta, să nu te desparți că ce o să zică lumea. Astea sunt chestii extrem de perimate. (...)”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel