Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi, după moartea tatălui său: „Nu pot să fac față durerii”. Care sunt problemele de sănătate ce i-au adus sfârșitul

Data publicării:

Cristina Șișcanu a oferit prima reacție publică, după ce tatăl acesteia s-a stins din viață.

Cristina Șișcanu trece prin momente cumplite, după ce tatăl acesteia s-a stins din viață. Vedeta a dat vestea tragică în urmă cu câteva zile, când nu a oferit, însă, și alte informații în acest sens. Vedeta, care e mereu extrem de sinceră cu fanii săi, a revenit ulterior cu un videoclip în care le explică tuturor ce s-a întâmplat și cum este pentru ea această perioadă cumplită. 

„Voiam să vă spun că tata a fost un om extraordinar de bun, fără subiectivism, așa a fost, era un om iubit de toată lumea, cu umor și pierderea lui e foarte greu de dus, iar dacă eu nu-mi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Dacă sunt singură, durerea e mare. M-au întrebat cei de la televiziune dacă vreau să stau acasă săptămâna asta și m-am gândit că nu pot să fac asta, pentru că e foarte greu în momentele în care stau singură și nu fac nimic.”, a declarat Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Adriana Armanu, numerele care atrag banii și prosperitatea: „Oamenii aceștia nu au voie să stea la același loc de muncă, pe același salariu ani de zile”

Ce-și amintește Cristina Șișcanu din copilărie

Vedeta și-a adus aminte și de perioada din copilărie petrecută alături de părintele său, care era la fel de iubitor și de cald ca în ultima clipă din viață. Soția lui Mădălin Ionescu spune că acesta făcut-o mereu să se simtă extrem de iubită și i-a arătat acest lucru ori de câte ori a avut ocazia. 

„Amintirile mele cu el din copilărie și cele mai recente sunt vii. În copilărie niciodată nu exista nicio zi în care să nu aibă ceva pentru mine în buzunar, îmi aducea orice și știam că dacă îl caut prin buzunare găsesc ceva pentru mine. Era una dintre formele lui de a-mi arăta că mă iubește, îmi spunea mereu Cristinuța și era părintele căruia eu îi semăn fizic, de la el am moștenit și sensibilitatea.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Ce să mănânci după vârsta de 35 de ani. Carmen Brumă, top 3 sfaturi alimentare pentru femei

Ce i-a provocat decesul

În final, cu ochii plini de lacrimi, Cristina Șișcanu a dezvăluit și care sunt motivele care i-au cauzat decesul părintelui său. Se pare că acesta avea mai multe probleme de sănătate, iar anul trecut s-a aflat din nou într-o astfel de cumpănă.

„El avea mai multe suferințe fizice, legate de ceea ce i-a adus sfârșitul. A fost cumplit acum un an de zile când mama m-a sunat noaptea și mi-a spus că tata respiră tot mai greu. Cei de la salvare mi-au zis că își va pierde viața dacă va fi transportat la spital, iar dacă va sta acasă, se va întâmpla același lucru, a fost foarte greu de dus acest lucru. Acum un an am crezut că se va întâmpla, dar s-a întâmplat un miracol, și-a asumat un doctor riscul de a-l transporta în spital și a fost un an bine.

Oricum a fost mai bine decât ne-au spus doctorii că va fi, avea probleme cu inima, cea mai gravă, dar și multe alte probleme de sănătate. Doctorii mi-au spus că nu trebuie să facă niciun efort, să stea doar în pat și că nu au cum să intervină în niciun fel.”, a continuat Cristina Șișcanu. 

Citește și: Cum se menține Anda Adam în formă, la 43 de ani: „Face parte din modul nostru de viață, e ca spălatul pe dinți” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel