Adriana Armanu, numerele care atrag banii și prosperitatea: „Oamenii aceștia nu au voie să stea la același loc de muncă, pe același salariu ani de zile”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Adriana Armanu a dezvăluit care sunt numerele care atrag banii și prosperitatea, în funcție de ziua nașterii.

Adriana Armanu a fost prezentă în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, acolo unde a vorbit despre numerele care atrag banii și prosperitatea.

„Numerologia ne dă câteva instrumente pe care le putem folosi. Dacă este să mergem pe simbolistica aceasta a cifrelor, în numerologie cifra banilor este 6. Am făcut un calcul foarte simplu care ne arată care este traseul pe care ar trebui să-l urmăm pentru a face mai mulți bani. Cifra 8 este, într-adevăr, cifra banilor, abundenței sau a potențialului infinit, dar pe noi ne interesează concret.

Formula de calcul este foarte simplă. Avem ziua de naștere plus 6, adică energia banilor. Spre exemplu, am luat data mea de naștere 24, la care am adăugat 6, iar rezultatul 30 trebuie să-l reducem la o singură cifră și avem 3 plus 0 egal 3”, a spus Adriana Armanu.

Cei la care rezultatul dă 1

Pentru cei la care rezultatul dă 1, cum ar fi pentru cei născuți pe 4. 4 plus 6, vibrația banilor, rezultatul este 10, deci 1 plus 0 egal 1. Aceste persoane nu trebuie să stea în umbră. Dacă rezultatul este 1, nu trebuie să-i urmeze pe alții. Dacă vor sta cuminți în același loc de muncă, urmând directivele altora, ei vor rămâne la un nivel mediocru sau în zona supraviețuirii. Pentru a intra în energia banilor, ei trebuie să iasă din conul de umbră, să se diferențieze prin ceva, iar stima de sine face o mare diferență.

Cei la care rezultatul dă 2

Când rezultatul dă 2, spre exemplu o persoană născută pe 5, 5 plus 6 egal 11, aceștia trebuie să ia modele de la alții, să se inspire și să stea cu lumea. Atunci le vin lor idei, așa se încarcă. În felul acesta le pot veni idei și făcând echipă, asociindu-se cu alții, inspirându-se de la alții, ei pot să ajungă mai ușor în această energie.

Cei la care rezultatul dă 3

Când rezultatul zilei de naștere adunat cu 6 dă 3, cea mai importantă este arta vorbirii. Trebuie să stăpânească această artă a comunicării, dar nu comunicarea perfectă, ci cea în adevăr. Ei trebuie să ajungă cu mesajul lor la ceilalți oameni. Când vor stăpâni arta livrării discursului, atunci vor reuși să ajungă foarte ușor la ceilalți.

Cei la care rezultatul dă 4

Când rezultatul dă 4, mentalul este cheia. Ei trebuie să învețe să-și stăpânească mentalul. Trebuie să învețe cum funcționează mentalul. Mare atenție la momentul în care se îndrăgostesc. Mentalul fiind cheia, dacă se îndrăgostesc irațional și își pierd mințile, din acel moment își pot bloca circuitul posibilităților. Trebuie să fie puternici mental.

Cei la care rezultatul dă 5

Când rezultatul dă 5, rutina îi va sărăci. Oamenii aceștia nu au voie să stea la același loc de muncă, pe același salariu ani de zile, făcând aceleași lucruri, ci trebuie să îmbrățișeze noutatea, creativitatea și să-și dea voie să iasă din perimetru făcând lucruri noi, dezvoltându-se. Stima de sine și intuiția sunt importante. Când e vorba de negocieri, intuiția este foarte importantă.

Cei la care rezultatul dă 6

Când rezultatul dă 6 nu înseamnă că e mai mult rost de îmbogățire. Starea de spirit, atitudinea și echilibrul sunt cele mai importante. 6 este o zonă de echilibru. Când ei vor fi dezechilibrați și vor face excese, atunci nici banii nu vor trage la ei. În momentul în care își echilibrează ariile din viața lui și are și atitudinea potrivită, atunci banii încep să vină.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Destin fiecare semn zodiacal

Cei la care rezultatul dă 7

Când rezultatul este 6, oamenii trebuie să învețe din greșeli. Ei au tendința de a repeta greșelile trecutului și în felul acesta nu vor merge mai sus din punct de vedere financiar. Trebuie să se uite în spate pentru a vedea ce au făcut și cum pot face diferit. 7 vorbește și despre studiu, iar oamenii trebuie să aprofundeze, dar să nu se uite la cei din liga lor, ci undeva sus.

Cei la care rezultatul dă 8

Când rezultatul este 8 e vorba despre relații și conexiuni. Pot pune mâna pe un telefon și să se folosească de conexiunile lor. Astfel se pot deschide niște uși foarte bune. Este rost de foarte mulți bani și de creștere financiară. Ei trebuie să-și folosească relațiile cu foarte multă înțelepciune.

Cei la care rezultatul dă 9

Când rezultatul este 9, oamenii trebuie să inoveze. Ei trebuie să se inspire de la alții, dar să nu facă la fel. Trebuie să vină cu un element de noutate, cu un element de autenticitate, cu ceva mai special. Trebuie să se uite unde sunt acum și care e etapa următoare în care se pot duce.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel