Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru modul în care curăță oul la restaurant: „Uitați-vă în Codul Bunelor Maniere”

Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a stârnit o dezbatere aprinsă pe rețelele de socializare după ce a fost criticată pentru modul său de a curăța oul la restaurant.

Cristina Șișcanu a postat recent un videoclip pe pagina sa de Facebook în care îi arăta fiicei sale, Petra, cum se curăță și se mănâncă un ou fiert la restaurant. Prezentatoarea TV nu a curățat oul în mod obișnuit, așa cum face toată lumea acasă, ci doar a tăiat capacul lui, apoi a mâncat cu lingurița din interior. Internauții nu s-au abținut și au criticat-o pe vedetă. Aceștia au spus că oul se mănâncă astfel doar atunci când este moale, altfel se curăță în mână. 

Cristina Șișcanu a răbufnit, după ce a fost criticată pentru modul în care curăță oul la restaurant

După ce a văzut comentariile, Cristina Șișcanu a venit cu o replică în mediul online pentru cei care au criticat-o. Ea a subliniat că într-un restaurant de lux, cu bucătari experimentați, oul poate fi servit în diverse stadii de gătire și că este mai practic și mai igienic să îl consumi folosind suporturile speciale pentru ouă, indiferent dacă este moale sau tare.

Te-ar putea interesa și: Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

„Mare nebunie a născut gestul meu de a-i arăta Petrei cum se curăță un ou și vreau să lămuresc această chestie. La restaurant sunt suporturile pentru ouă și ouăle. Este un resort de lux, cu chefi care gătesc aici și care ne servesc și nu avem de unde să știm dacă oul este moale sau tare. Oameni buni, dacă acasă ai făcut oul tare, e ok să-l cureți și să-l mănânci așa curățat, cum se face de obicei, însă dacă ești la restaurant, nu e mai simplu așa? Fie că-i tare sau moale, decât să stai la masă să-l cureți, să-l pui într-un șervețel, să faci mizerie. Așa este mult mai simplu, chiar dacă e moale sau tare. Mănânci mult mai curat și e mult mai practic așa”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Ce relație are, de fapt, Adrian Minune cu fiica sa. Karmen a spus tot adevărul: „De multe ori am suferit”

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu, predispus la cancer din cauza bolii de care suferă: „Sunt pregătit, măcar psihic”

Cristina Șișcanu i-a îndemnat pe cei care au criticat-o să citească Codului Bunelor Maniere: „Nu știu ce atâta tevatură și comentarii”

În final, vedeta i-a îndemnat pe cei care au criticat-o să citească Codului Bunelor Maniere și a susținut că gestul său nu ar trebui să fie atât de controversat.

„Nu știu ce atâta tevatură și comentarii, nu știu de unde ați scos asta. Uitați-vă voi în Codul Bunelor Maniere. Dar nu despre asta era vorba. Eu spuneam că practic este mult mai ușor să mănânci oul așa la restaurant, decât să-l cureți de tot de coajă. Dar, repet, nu avem de unde să știm că oul este tare sau moale”, a mai precizat Cristina Șișcanu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa care s-a stins din viață: „Recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer”

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat al Ștefaniei Stănilă, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Zanni: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel