Sebastian Dobrincu, predispus la cancer din cauza bolii de care suferă: „Sunt pregătit, măcar psihic”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Sebastian Dobrincu, tânărul milionar în vârstă de 25 de ani, a mărturisit că este predispus la cancer din cauza bolii de care suferă.

În urmă cu câteva luni, pe 7 decembrie 2023, Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic, motiv pentru care a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Totul s-a întâmplat din cauza unui feliator de legume pe care îl achiziționase recent. A vrut să bage un cartof în interiorul aparatului, însă nu a știut că acesta are și protecție, iar tânărul milionar a introdus cartoful cu mâna. Din nefericire, i-a provocat o tăietură profundă, iar consecințele au fost mai grave decât se aștepta inițial.

„Ceea ce este cel mai ciudat e cum s-a întâmplat. Mi-am luat un feliator de legume acum vreo 7 luni. Bagi leguma și ți-o scoate felie direct. Ei bine, ea vine cu o priză pe care o pui pe legumă. Eu nu am știut treaba asta, am băgat direct palma, așa că am feliat frumos. Semnul o să rămână. Mie mi-a alunecat cartoful și practic am băgat mâna. Se mai întâmplă accidente casnice”, a mărturisit Sebastian Dobrincu în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Captură video: Pro TV

Simptomele bolii autoimune de care suferă Sebastian Dobrincu

Pe lângă faptul că și-a retezat palma după acest incident, Sebastian Dobrincu s-a ales și cu o boală autoimună osoasă, care se numește spondilită anchilozantă. Această afecțiune provoacă episoade inflamatorii ale articulațiilor, afectând vertebrele și diverse părți ale corpului, inclusiv coastele, gâtul, spatele, genunchii și călcâiele.

„Cu toții avem niște predispuneri genetice la anumite boli, dar asta nu înseamnă că o să ni se și activeze de-a lungul vieții. Ei bine, din cauza sistemului imunitar compromis pe care îl aveam eu după tăietură s-a activat treaba asta. Spondilită anchilozantă se numește. E o boală autoimună osoasă care are episoade inflamatorii ale articulațiilor, se rod vertebrele între ele, se unesc, adică înțepenești de la coaste, gât, spate, genunchi, călcâie”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Te-ar putea interesa și: Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

Sebastian Dobrincu, predispus la cancer din cauza bolii de care suferă: „Sunt pregătit, măcar psihic”

Spondilita anchilozantă poate afecta mai multe părți ale corpului și poate chiar crește riscul pentru dezvoltarea altor afecțiuni, precum cancerul. Cu toate că Sebastian Dobrincu recunoaște că există acest risc, tânărul milionar, în vârstă de 25 de ani, rămâne optimist.

„În perioada asta am fost plecat în Los Angeles, am fost cu doctori, cu analize, cu tratamente, să văd ce pot să fac. Sunt pe un tratament imunosupresor. Dă roade, nu e pierdută speranța. O să mai avanseze și medicina, o să mai apară leacuri, dar încerc să mă reculeg și să trag concluziile după. S-a mai avansat cât de cât cu research-ul medical în zona asta, în toată sfera de boli autoimune și sunt pe niște tratamente experimentale momentan. Există riscuri. Dacă mă trezesc cu un cancer mâine, poimâine sunt pregătit, măcar psihic. E un risc destul de semnificativ, dar până atunci eu ce fac, nu trăiesc?”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Te-ar putea interesa și: Sebstian Dobrincu s-a despărțit de Ioana Ignat? Tânărul milionar a făcut mărturisirea în direct: „Viața merge înainte”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel