Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa care s-a stins din viață: „Recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, captură video Youtube, Horia Brenciu
Descriere foto: Andreea Marin, captură video Youtube, Horia Brenciu

Pentru Andreea Marin, ziua de 10 mai este una dureroasă şi încărcată de emoţie. Fosta Zână a Surprizelor a transmis un mesaj pentru mama sa, Violeta, care s-a stins din viaţă la doar 36 de ani.

Andreea Marin a avut parte, încă de la o vârstă fragedă, de adevărate cumpene. Mama sa, Violeta, s-a stins din viață în 1984, într-un accident de mașină, pe când avea doar 36 de ani. Tragedia a marcat-o profund, având în vedere că în mașină se afla întreaga familie, care se întorcea de la mare, din vacanță. Mama vedetei se afla pe scaunul din dreapta, iar în momentul în care mașina în care se aflau s-a izbit de alt autoturism, aceasta a sărit să-i protejeze pe cei dragi, însă și-a pierdut viața. Ea a decedat în drum spre spital, chiar în brațele fiicei sale. 

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa care s-a stins din viață la doar 36 de ani

Deși a plecat la îngeri în urmă cu 40 de ani, fosta fosta Zână a Surprizelor, care avea pe atunci doar 9 ani, își comemorează mama  an de an. Aceasta își amintește cu drag de cea care i-a dat viață și este extrem de recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit. Astăzi, 10 mai, mama sa, Violeta, nume pe care l-a dat mai târziu și fiicei sale, ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. Pe această cale, Andreea Marin a transmis în mediul online un mesaj emoționant.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu, predispus la cancer din cauza bolii de care suferă: „Sunt pregătit, măcar psihic”

„Azi, mama mea frumoasă și bună ar fi împlinit 75 de ani, de n-ar fi devenit înger la numai 36. E mereu tânără în amintirea mea, motivația mea puternică în tot ce am făcut în viața mea matură, exemplul de feminitate, sensibilitate, bunătate și naturalețe, recunoștința mea se îndreaptă mereu către cer, cu mulțumiri cǎ legătura noastră atât de profundă a însemnat o prețioasă moștenire pentru inima și devenirea mea. Tata, cu câțiva ani mai mare doar, mi-a fost stâlp de sprijin și putere și dragoste de viață. Rădăcinile mele. Gând bun către cer!”, a transmis Andreea Marin în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat al Ștefaniei Stănilă, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Zanni: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

Andreea Marin, confesiuni emoționante cu privire la pierderea mamei sale

Andreea Marin mărturisea în urmă cu ceva timp că regretă faptul că și-a pierdut mama de la o vârstă atât de fragdedă și că și-ar fi dorit ca cea care i-a dat viață să vadă persoana matură care a devenit astăzi. 

„Destinul ei a fost frânt pe nedrept, mult prea devreme. Mi-aș mai dori să o strâng o dată în brațe acum, la maturitate, pentru ca ea să simtă femeia de azi, pentru că m-a lăsat copil. 

Sunt sigură că i-a fost foarte greu să se înalțe la cer. Când am înțeles că nu trebuie să mă mai agăț atât de puternic de amintirea sa, pentru ca ea să se poată înălța, am avut dialogul nostru interior, în care i-am spus că suntem bine și să ne lase, să încerce să se înalțe”, declara Andreea Marin, în cadrul podcastului Atceva cu Adrian Artene.

Te-ar putea interesa și: Adevăratul motiv pentru care Mihaela Bilic nu bea niciodată apă. Cu ce o înlocuiește: „Nu îmi este deloc sete”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel