Cristina Pucean, prima dovadă că s-a împăcat cu Bogdan de la Ploiești, după ce Spectacola i-a prins în fapt. Ce a postat dansatoarea în mediul online

Data actualizării: | Data publicării:
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sursa foto Facebook
Descriere foto: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, sursa foto Facebook

Cristina Pucean a postat în mediul online un videoclip care ar confirma că s-a împăcat cu Bogdan de la Ploiești, la scurt timp după ce Spectacola i-a prins în fapt, ținându-se mână, în Piața Unirii din București. 

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au format o relație timp de aproximativ doi ani. În urmă cu o lună, cei doi s-au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut de dansatoare pe rețelele sociale. „Relația mea cu BDLP s-a încheiat”, scria Cristina Pucean pe pagina de Instagram în urmă cu o lună.

De atunci, cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună. Mulți dintre urmăritori au considerat însă că despărțirea dintre cei doi este doar o strategie de marketing și că, de fapt, cei doi sunt tot împreună, doar că se folosesc de această veste pentru a-și promova proiectele. Cu toate acestea, cântărețul de manele și dansatoarea și-au asigurat fanii că despărțirea lor este reală.

Cristina Pucean, prima dovadă că s-a împăcat cu Bogdan de la Ploiești, după ce Spectacola i-a prins în fapt

Zilele trecute, Spectacola i-a prins în fapt, ținându-se de mână, într-o plimbare romantică prin Piața Unirii din București. Acum, dansatoarea a postat un videoclip pe TikTok prin care pare să confirme că s-a împăcat cu Bogdan de la Ploiești. În filmuleț, Cristina Pucean dansează pe noua melodie a cântărețului, care umrează să fie scoasă astăzi.

@cristinapuceann.haz #CapCut ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Te-ar putea interesa și: Daniel Buzdugan, dezvăluiri despre prietenia cu Mihai Morar: „E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău” / VIDEO

Cum au reacționat internauții la postarea Cristinei Pucean

Internauții nu s-au putut abține și au comentat la postarea Cristinei Pucean. Cei mai mulți s-au bucurat și au ținut să o felicite pe dansatoare.

„Mi s-a umplut inima de bucurie când am văzut videoclipul ăsta!”, „Râdem, glumim, dar oricum împreună faceți cel mai frumos cuplu din România”, „Părerea mea este că îl iubești enorm, îi ești loială, dar inimii nu îi poți impunea nimic”, „Tot împreună sunteți”, „Dacă inima vrea, mintea nu are ce să zică”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Cu toate acestea, au existat și persoane care au spus că a fost doar o startegie de marketing: „Iar marketing”, „Eu știam că nu sunteți certați, când o să fie pe bune, nu o să vă mai creadă nimeni”, au spus internauții.

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță a rupt tăcerea. Fosta Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „A venit cu inel”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel