Cristina Demetrescu, probleme la naștere. Astrologul a primit nota 2 Apgar: Scrie aici pe bilet „a avut nevoie de reanimare”

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Cristina Demetrescu își sărbătorește ziua de naștere pe 15 decembrie. Celebrul astrolog a povestit însă, cum ar fi trebuit, de fapt, să se nască pe 14 decembrie, iar mama ei a trăit un adevărat calvar din cauza cadrelor medicale.

Cristina Demetrescu, un astrolog apreciat și un săgetător veritabil, a povestit, cu mult umor, cum a „luat o notă mică” la naștere. Astrologul spune că ar fi trebuit să se nască pe 14 decembrie, însă a venit pe lume pe 15 decembrie, cu mult chin. 

VEZI ȘI: Horoscop. Cristina Demetrescu, previziuni pentru finalul lui 2022: „Mercur retrograd e tocmai de Revelion”. Ce le așteaptă pe zodii


„Well, atâta v-am povestit anul ăsta despre una, alta, încât cred că mai rezistaţi la încă una de acum mai bine de jumătate de secol. 
Într-o zi de marți, pe 14 decembrie, pe la orele prânzului, când, din ce mi s-a povestit şi evidenţele confirmă, că doar le am acum în faţa ochilor pe o hârtie îngălbenită de vreme, îmi venise şi mie rândul să fac ochi pe lumea asta şi probabil mă agitam înainte de a trage în piept prima gură de aer. Dar cum probabil nu mai erau locuri de venit pe lume ori uitase cineva să îmi facă rezervare, ori n-am primit învoire de la şefu, Nostradamus, paişpedecembrist convins, „SOLD OUT” gen - povestea vieţii mele, uite că...s-au închis uşile în faţa mea, ca la metrou.
Mama zice că a fost premeditat, că ar fi primit o cană de Pasinal, ceea ce echivalează cu o supradoză, de la o asistentă fără chef de mine, iar dilataţia ce trebuia să permită o naştere naturală unei femei tinere şi sănătoase, a luat sfârşit pe ziua aceea. În total 27 de ore de travaliu, scrie aici, până când într-un final s-a decis cezariana. M-am născut a doua zi pe 15 decembrie, când afară era deja întuneric, probabil cu a treia tură de moaşe şi un medic căruia i-a venit totuşi ideea că dacă tot am făcut drumul, să nu mă lase să fac şi cale întoarsă.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI: Horoscop 2023 - Cristina Demetrescu: „2023 are alura unui prinţ pe un cal alb. După atâta panică, problema va fi stresul post traumatic”


Am primit nota/scor 2 Apgar, probabil m-au prins copiind. Scrie aici pe bilet „a avut nevoie de reanimare”. Deci am copiat până am leşinat, nu respiram şi eram şi pe „silent”, să nu deranjez. Biletul de externare este de Sfântul Ştefan, pe 27 decembrie. Mă, ce-i cu cifra asta? Ce să fi făcut două săptămâni în spital? Pe fişa de la Giuleşti scrie Apgar 7, am eu informaţii de la arhivă (iar 2, iar 7). Normal! Cum să-mi dea drumul corijentă? Nu pentru îngrijiri medicale am fost reţinută, cred. Mi-au pus meditatori la română, mate, chimie, am mai dat o dată de trecere şi când s-a corectat, m-au trimis acasă „în atenţia medicului de circă”. 
Să nu credeţi că ce se întâmplă acolo, în pântecele mamei, e fără urmări. Dorm în fiecare zi cam de pe la ora la care intrasem pe avarie şi îmi pun uneori ceasul să sune exact la ora la care m-am născut, ca să îmi primesc clienţii. Găsesc că orele acelea din zi sunt inutile, nu mă simt bine, uneori mă ia cu leşinul, nu am chef de nimic şi nici nu înţeleg cum pot unii munci în timpul acela. 
Acuşica mă culc, ce credeţi?”, a povestit celebrul astrolog pe rețelele de socializare

 

VEZI ȘI: Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu. Previziuni pentru toate zodiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel