Horoscop. Cristina Demetrescu, previziuni pentru finalul lui 2022: „Mercur retrograd e tocmai de Revelion”. Ce le așteaptă pe zodii

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură Video PRO TV

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile astrale pentru finalul de an.

Astrologul Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre evenimentele astrale de la finalul lui 2022, dar și despre ce le așteaptă pe zodii. 


"Lucurile or să fie mai blânde, dar culmea, Mercur retrograd e tocmai de Revelion, nu lăsați lucrurile pe ultima sută de metri, verificați și listele cu musafiri,  pentru că se poate întâmpla să fii foarte obosit, Mercur Retrograd îți dă ceasul peste cap. Problema cea mai mare e cu drumurile. Verificați listele de musafiri, pentru că dacă  le lași pe toate pe ultima sută de metri, Mercur retrograd îți dă ceasul biologic peste cap. Avem și o lună nouă în zodia Capricornului, lucrurile se mai așază, sunt mai serioase, mai mature, a fost o perioadă foarte tensionată și încă este, cu emoții foarte puternice, oamenii au acționat foarte mult emoțional și poate că au unele emoții față de această perioadă. Dar lucrurile intră cumva în normal, emoțiile se mai domolesc, promisiunile sunt mai serioase, Venus este și el în Capricorn, e adevărat că iubirile sunt mai serioase, mai cu pretenții, ștacheta este un pic mai ridicată, nu ne mai place orice. Apropo de Mercur retrograd și de Marte retrograd în Gemeni, genul ăsta de vrăjeală ieftină nu mai ține, vorbesc de cei care profită de anumite sărbători.  Jupiter intră în Zodia Berbecului și asta este o veste foarte bună și vom avea acest apect până pe 16 mai 2023 și este foarte bun pentru tot ceea ce este nou, pentru proiecte îndrăznețe, mai nebune. Pentru tot ceea ce este nou, dacă cineva lansează un proiect, debutează în artă sau își propune pentru următoarea perioadă, o cerere în căsătorie, o relație nouă, o casă nouă, Jupiter în Bebec o să fie bun pe toate planurile", a dezvăluit astrologul, în emisiunea de la PRO TV.

 

Horoscop final decembrie 2022 - pentru fiecare zodie

 

Berbec


Este primul care beneficiază de Jupiter. Ar trebui să profite și să își facă curaj, să devină independenți, să își facă tot felul de planuri noi. Este cea mai norocoasă zodie.  Nu în ultimul rând, Luna nouă și Venus le aduc proiecte noi profesionale, fie că vin din partea unor șefi, fie că vin din partea altora, sau pur și simplu sunt inițiativele lor. Ei termină anul foarte bine și foarte optimist. 

Taur

Taurul se mai odihnește, se mai liniștește, mai închide anumite socoteli, poate se împacă cu cineva. Dar ideea de a-și închide anumite situații care au fost mai stresante. Atunci când sunt pe o energie bună, reușesc să-și facă planuri de viitor. Cei care vor să învețe, să călătorească, sau pur și simplu se gândesc ce să facă cu viața lor. 

Gemeni

Le vor suna telefoanele, de aici înainte. Sunt căutați, prietenii lor vor să-i aibă în preajmă. De obicei, în perioada aceasta, Geamănul nu este în forma cea mai bună. Când planetele trec prin Capricorn, se simt mai obosiți, mai deprimați. Când alții se distrează, Geamănul muncește. Trag tare pentru că trebuie să le intre niște bani.

Rac

Este o perioadă foarte bună din punct de vedere relațional, conjugal. Și cei care sunt singuri, s-ar putea să aibă parte de unele vorbe bune. Dar pentru cei care sunt căsătoriți, perioada aceasta, cu Luna Neagră în Rac, foarte tulbure și intensă emoțional, lucrurile se mai liniștesc. Racii care nu prea își vizitează părinții sau care stau în alte orașe, au mai multă disponibilitate pentru familie. Și nu în ultimul rând, proiecte frumoase profesional. 


Leu

Leii ar putea să își facă planuri de vacanță. De altfel, Jupiter deschide calea unor călătorii mai interesante, mai importante. Orice om, la un moment dat, poate mai visează la ceva. Și atunci, pentru următoarele luni, să-și facă planuri în sensul acesta, chiar dacă vorbim despre sărbători. Să profite de Luna Nouă și de Venus pe Casa Sănătății și să încerce să-și facă câteva controale, vizite, pentru că s-ar putea să le prindă bine. 

Fecioara

Au noroc și la bani, dar și în dragoste. Dărâmă un mit, că nu prea se întâmplă treaba asta. Singurii cârcotași din viața lor ar putea fi unii prieteni, de aceea, nu ar trebui să împărtășească tot ce simt. 

Balanță

Pentru Balanțe apar cereri în căsătorie, perspectiva unei relații care să ducă la căsătorie, dar sunt și balanțe a căror căsătorie mai este consemnată doar într-o hârtie. Și acelea, cumva, ar trebui să își facă timp să-și rezolve aceste probleme. O casă, o locuință, s-ar putea să le facă cu ochiul balanțelor. Să le inspire.


Scorpion

Scorpionii dau interviuri, au posibilitatea de a se angaja în locuri noi, dar au și proiectele lor personale, individuale. Scriu, lucrează cumva la anumite proiecte. Stau bine și cu planul sănătății, dar pentru ei este o perioadă în care trebuie să se promoveze pe ei.

Săgetător

Intră într-o etapă frumoasă, nouă, legată de iubire, de copii, cei care își doresc. Unii chiar ar putea să se pregătească pentru nepoți. E o perioadă în care fac economii. Mai pun niște bănuți deoparte, sau cel puțin simt că bugetul lor este mai stabil, în această perioadă, ceea ce nu se întâmplă, pentru că Săgetătorii de obicei cheltuie în funcție de stare. 

 

Capricorn

Capricornii au proiecte noi legate de casă. E o perioadă bună în care pot să și cumpere, pot să investească, pot să și primească de la părinți cadouri, pot moșteni. Tot ce ține de zona imobiliară e foarte bună pentru ei. Ei ar putea să fie vedetele acestei perioade, că avem Lună Nouă, pe data de 23 decembrie, în Capricorn, îl avem pe Venus acolo, arată mai bine, se îmbracă mai bine, se exprimă mai bine. Sunt apreciați și se și bucură de lucrul acesta. 

Vărsător

Pentru Vărsători: ar putea să se înfiripe o dragoste nouă, deși sunt într-o perioadă mai introvertită, sau mai secretoasă, aș putea spune. Nu simt nevoia să comunice lucrul acesta cu oricine. Și încă sunt în faza de a lua o hotărâre. Nu sunt hotărâți. Pe acolo apar și două piste, de obicei. Sunt un pic mai înclinați către scris, către comunicare. 

Pești

Peștii termină anul pe plus, financiar vorbind. Sunt nu doar mulțumiți, dar s-ar putea, unii care nu sunt mulțumiți, să vadă perspective noi. Sunt zodii talentate. Invitații, prieteni sau petrec ultima parte a acestui an în grupuri mari de oameni. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel