Moștenirile cu energii negative. Cristina Demetrescu explică motivul scandalului dintre rude: „Ăla care urlă mai tare după moștenirea care nu i se cuvine este cel care ...”

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Celebra astroloagă dezvăluie cum stă situația cu rudele care fac gura mare după moșteniri care nu le aparțin. Ce spune renumita Cristina Demetrescu despre energiile pe care le acumulează aceștia și cum ne feresc pe noi de situații nefavorabile.

Cristina Demetrescu,  astrolog, a fost invitată  în podcastul lui Radu Tibulca, unde a discutat cu influencerul despre energia unei moșteniri, dar și cum ne influențează acceptarea uneia. Cei doi au pus problema din mai multe unghiuri, iar cei curioși mai mult ca sigur au fost surprinși despre cum poate acceptarea, sau nu, a unei moșteniri să ne influențeze sfera energetică.

Moșenirile care vin la pachet cu „blesteme”

Gazda emisiunii a deschis subiectul despre situația unei moșteniri pe care se luptă mai multe persoane, iar una dintre întrebările adresate invitatei a fost despre cum ar trebui acea persoană sau oricare dintre noi să fructifice primirea acelei moșteniri, dar fără a insera o direcție negativă, mai ales că ne-am „luptat” pentru aceasta.

„În cazul unei moșteniri pentru care nu se luptă alți oameni, pur și simplu ai primit o moștenire, cum ar trebui să acționezi dincolo de faptul că ar trebui să fructifici chestia respectivă. Cum ar trebui să activezi tu, ca moștenitor, în așa fel încât valoarea respectivă să nu capete conotație și energie negativă”, a spus Radu Tibulca.

Poate te interesează și: Cristina Demetrescu, despre interpretarea viselor. Cum identificăm ghizii trimiși de Dumnezeu în somn: „Sunt altceva decât îngerii”

Dacă ești unicul moștenitor ești în siguranță

Cristina Demetrescu luminează subiectul și spune că moștenirea nu capătă, de fapt, niciun fel de conotație negativă, spunând că mai mult contează aspectul banilor primiți, ce și cum facem cu aceștia:

 

„Moștenirea nu capătă. Moștenirea nu intră la acest capitol, chiar dacă ai un aspect prost al banilor primiți și moșteniți, câtă vreme ești unicul moștenitor și părintele moare, averea respectivă îți rămâne ție. Cel mult poți să scoți o sumă de bani din masa succesorala și s-o donezi unei cauze nobile și să consideri că ai făcut un lucru bun.”, a spus invitata.

Probabil dorești să citești și despre: Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru restul anului 2023: „Să fie pregătite pentru o schimbare majoră”

Rudele care fac gura mare la ce nu e al lor

 

De asemenea, invitata continuă în pledoaria sa prin a aminti despre acele rude care, de obicei, fac un necaz nemaipomenit pentru a dobândi ele înșile moștenirea în cauză, astroloaga calmează pe cei care sunt în derută spunând că, astfel de persoane sunt persoanele care moștenesc acea latură negativă a familiei și că, tocmai, ne ferește pe noi să fim așa cum sunt acestea. Aceștia ne feresc pe noi să ne încărcăm cu acea energie negativă.

 

 „Dar, cine are aceste aspecte proaste nu are voie să primească de la bunica dacă mama îl crește. Adică, trebuie cumva banii primiți să fie filtrați. Dacă ești unic moștenitor nu e niciun fel de problemă. În cazurile acestea, mereu se trezește câte o rubedenie care e mai tare în gură și vrea banii, din motive pur absurde, dar urlă mai tare și practic strică apele tuturor. De multe ori ăla care urlă mai tare după moștenirea care nu i se cuvine este cel care merge pe vibe-ul energiei ăleia proaste, care cumva se moștenește de la familie și-l ferește pe ăsta să se încarce cu ea”, a mai adăugat Cristina Demetrescu.

Află mai multe și despre:  Pierzi bani? Cristina Demetrescu, astrolog, îți spune de ce

Cine sunt oamenii cu intuiție

 

În cele din urmă, celebra astroloagă a mai spus despre acei oameni care doresc să-și producă singuri bunăstarea, prin eforturi proprii, chiar dacă familiile din care provin sunt foarte generase. Vedeta transmite că exista persoane din familii înstărite care refuză moșteniri sau cadouri de la părinți în valori exorbitante, că există și persoane cu intuiții foarte puternice care pun deoparte și muncesc pentru a-și îndeplini visurile, mai ales cei care muncesc pentru vocația și pasiunea acestora:

 

„Mulți știu instinctiv că nu vor banii, ca n-au nevoie și-i donează cuiva, sunt mulți oameni care au felul ăsta, care nu s-au încărcat, chiar și dacă mama cu tata au bani. Pentru că oamenii au și intuiție. Noi vorbim despre niște cazuri așa, nu toată lumea e în aceeași găleată. Unii simt că trebuie ei să muncească banii respectivi. În momentul în care intri în această ecuație de om care muncește, strânge, se împrumută la banca, eu zic că se numește evoluție, iar tema banilor e evolutivă când înțelegi ce vrei să faci pe lumea asta. Atunci îți vei permite să nu muncești până la 67 de ani într-o multinațională, pot fi freelancer, să-ți faci un job, să te folosești de abilitățile  cu care te-ai născut. Dacă nu urmărești banii, dar urmărești propria creativitate, o să te ducă capul în tot cazul să faci ceva pe planeta pământ. Adică sunt și niște energii care lucrează în spate.”, a mai precizat vedeta.

 

Poți urmări podcastul integral aici: 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 26 mai 2023, 14:56 | Categorie: Showbiz
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience