Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru restul anului 2023: „Să fie pregătite pentru o schimbare majoră”

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii, până la finalul anului 2023.

Cristina Demetrescu a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă, unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii până la finalul anului 2023.

 

Berbec
Trebuie să aibă grijă la sănătate. Chiar dacă acum e sănătos tun, trebuie să se investigheze, sunt niște scheme care pot feri Berbecul de anumite probleme de sănătate. Trebuie să se dezvolte, să caute un Univers nou, să fenteze boala.

Tot Berbecul are și o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, salarii mărite, câștiguri din activități proprii.

Taur
Și ei trebuie să fie atenți la sănătate. Atenție la problemele legate de ochi, migrene, dureri de cap, sinusuri, nu aș miza pe operații de rinoplastii.

Ei sunt norocoși, pentru că-l au pe Jupiter, dar trebuie să-și facă curaj. Taurii suflă de obicei în iaurt, din punct de vedere financiar, dar acum au o perioadă bună financiar. Ar putea să încerce să devină independenți. Peste tot există oameni care nu trăiesc doar dintr-o sursă de bani, să cauți să mai faci ceva, iar Taurul este una dintre persoanele astea.

Gemeni
Termină o perioadă mai grea din punct de vedere medical, urmează o perioadă de recuperare, o perioadă bună pentru ei. Pune punct la o serie de încercări pe care le-au avut din zona asta. Urmează niște schimbări pentru ei din punctul de vedere al orientării profesionale, preocupări, ei sunt versatili, iar noua energie le dă curaj să facă alte lucruri. Pot cunoaște oameni, să-și schimbe prietenii, să-și facă pasiuni noi, care se pot transforma într-o nouă carieră. Au provocări profesionale destul de mari, trebuie să creadă în efortul pe care-l fac.

Rac
Sunt într-un moment de ajutor. Cunosc persoane care îi promovează, dar ei cumva trebuie să se și deschidă, au terminat o perioadă de schimbare, dar mulți n-au făcut-o, au senzația că s-au blocat, asta simt mulți. Trebuie să învețe, să se îndrepte către noi orizonturi. Dacă cer ajutor, îl voi primi. Sunt favorizați pe plan profesional.

Leu
Trebuie să fie atenți la tranzitul sus-jos al Lunii Negre, care îi face să fie mai fluctuanți și cu care se luptă până pe 3 octombrie. Îi poate orbi puțin de la anumite lucruri, trebuie să te uiți mai bine, să ai răbdare, pentru că perioada profesională e foarte bună. 

Ei au mai multe probleme care pot decurge din relațiile conjugale, sunt cupluri care au de împărțit bani, nu trebuie să vă hazardați, să nu vă aruncați. Poate fi nevoie de un specialist.

Fecioară
Se deschid drumuri noi, călătorii în străinătate, studii. Zodia asta se teme să facă pași, dar acum n-ar trebui să se mai teamă. Sunt oportunități care vin dinafara granițelor țării, să fie pregătite pentru o schimbare majoră, chiar dacă îi este frică.

Sunt și aici probleme de ordin conjugal, acolo unde partenerii nu se pot pune de acord cu tot felul de lucruri, nu aș vedea-o o perioadă fascinantă pentru o primă căsătorie, ci pentru o a doua căsătorie.

Balanță
O să aibă o perioadă bună, din punct de vedere relațional, conjugal, financiar, este vorba și despre anumite parteneriate. După 12 iulie, karma intră în această zodie, se pune accentul pe partener, căsătorie. S-ar putea să-și piardă din calitățile creative, artistice, care le caracterizează.

Nu trebui să se arunce cu capul înainte, e o perioadă foarte serioasă pentru ele. Mare atenție la sănătate, bolile ușoare, să aibă echilibru, este zodie extremistă.

Scorpion
Este o perioadă bună, din punct de vedere partenerial. 2023 pentru ei e un an de eliberare, răsare soarele și la ei. Urmează o perioadă foarte interesantă din punct de vedere sentimental, poate fi o perioadă foarte plină de profunzime, există și posibile căsătorii și câștiguri din procese, se poate soluționa ceva.

Apar schimbări de loc de muncă, noi direcții, iar asta se întâmplă după data de 12 iunie, meserii noi, alte oprtunități.

Săgetător
Trebuie să-și vadă de sănătate, de casă, poate avea o construcție, se poate muta, are preocupări legate de familie. Partea creativă funcționează în continuare. Este un an bun, din punct de vedere sentimental-emoțional. Joburi bune, activitate în creștere, dar important este să știe când să se oprească, este foarte posibil ca mulți să-și dorească mulți bani, dar să obosească, trebuie să facă echilibru.

Capricorn
Au o perioadă fastuoasă din punct de vedere emoțional și sentimental. Au realizări din partea copiilor, alții se pot îndrăgosti. E un an de distracție, în care își propun să o lase mai ușor cu munca. Se pot muta sau pot încheia anumite proiecte pe care le-au început în trecut. 

Vărsător
Și el are o perioadă de recuperare, deși poate avea parte de tensiuni în familie. Au un an de eliberare, de concluzii, astfel încât își dorește să crească, să investească, să calculeze foarte mult, iar lucrurile acestea îi și ies. Ar trebui să continue să comunice, să citească.

Pești
Poate pentru ei lecțiile sunt cele mai profunde. Cred că trebuie să se ridice, să devină mai puternici. Au o perioadă bună din punct de vedere de a deveni independenți, de a se recalifica, de a-și cumpăra o mașină, poți avea parte anul acesta de o achiziție mare. Se pune mult accentul pe comunicare, este o zodie introvertă. Exprimarea îi va ajuta să câștige bani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel