Cristina Demetrescu, despre interpretarea viselor. Cum identificăm ghizii trimiși de Dumnezeu în somn: „Sunt altceva decât îngerii”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Cristina Demetrescu a fost prezentă în platoul unui podcast unde a vorbit despre interpretarea viselor și forțele nevăzute care ne vizitează fără să fim conștienți. Ce obișnuia să facă celebra astroloagă în liceu pentru a menține o ordine.

Celebra astroloagă Cristina Demetrescu a fost prezentă în podcastul lui Radu Tibulca, unde a vorbit despre interpretarea viselor. Care sunt diferențele între visele normale și cele cu însemnătate, cum ne dăm seama de ghizii trimiși de Divinitate și nu numai. Influencerul i-a dat chiar un studiu de caz astroloagei, un vis de-al său de acum mai mulți ani unde a avut un examen și a primit „vestea” peste noapte, înainte de a afla subiectele. Astfel, toți colegii săi au știut ce subiect va pica.

te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru restul anului 2023: „Să fie pregătite pentru o schimbare majoră”

Visul premonitoriu care lasă pe toată lumea fără cuvinte

În această ediție, Cristina Demetrescu a spus mai multe detalii despre viele pe care le avem și cum le putem interpreta. În discuția fructuoasă pe care a avut-o vedeta cu Radu Tibulca, au fost subliniate mai multe abordări despre fenomenul astral al premonițiilor din vise. Astfel, influencerul i-a spus astroloagei despre visul cu tatăl său care făcea clătite:

„Am visat în noaptea respectivă că eram în bucătărie cu tata și făcea clătite. El n-a făcut în viața lui clătite. Aveam o tigaie rotundă, iar în momentul în care am turnat compoziția pentru clătite în tigaie, deși forma tigăii era rotunda, compoziția a descris forma unui trapez dreptunghic, iar a doua zi de dimineață am conștientizat visul, le-am zis tuturor oamenilor, colegilor, părinților și așa mai departe, că am visat trapezul dreptunghic. Și asta s-a întâmplat, s-a dat trapez dreptunghic. Acum faptul că eu repetasem figurile alea de zeci de milioane de ori....”, a spus gazda podcastului.

Iar răspunsul Cristinei a fost fără ezitare: 

„Explicația mea este că cineva din universul ăsta care a vrut să te înștiințeze că nu ești singur, și că te ocrotește și protejează a venit și l-a convins pe tatăl tău să se apuce de clătitele pe care nu le-a făcut niciodată. Ți-a făcut o clătită și s-a întâmplat neîntâmplător să toarne clătita respectivă și să se formeze acel trapez.”, a spus astroloaga.

Ar putea fi un subiect conex pentru tine și: Pierzi bani? Cristina Demetrescu, astrolog, îți spune de ce

Intuiția- pusă la zid de jocurile la calculator și necredință

De asemenea, celebra Cristina Demetrescu, ar pune pe seama intuiției aceste vise premoniții pe care le mai aven din când în când. Ele s-ar manifesta mai ales la persoanele care au o intuiție mai puternică. Din câte spune vedeta, intuiția este puternică atunci când suntem conectați la mediul din jurul nostru:

„Tu, pentru că ai avut intuiție mai mult decât un băiat de vârsta ta care stătea și se juca jocuri la calculator și nu credea în nimic, ai citit un semn pe care l-ai și spus, nu l-ai ținut , ai avut și generozitatea necesară să le spui colegilor tăi că acela va fi subiectul care va pica, deci ai avut și o mică premoniție, să deschizi gura și să ai încredere că mesajul respectiv e pentru toată lumea.”, a mai adăugat Cristina Dumitrescu.

Poate te interesează și despre: Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai: O ZODIE este pe plus din punct de vedere financiar

Forțele nevăzute care ne ghidează fără să ne dăm seama

Din spusele vedetei reiese că aceste „întâlniri” pe care le avem cu lume astrală le putem ține minte toată viața, iar pe unde pe acolo avem ghizi care ne îndrumă, că niciodată nu suntem singuri:

„Tu ai rămas cu această amintire pe care nu o vei uita niciodată și care spune că nu numai că ai o intuiție deosebită, dar și că pe undeva, ghidul tău face niște giumbușlucuri și te ajută și când îl simți și când nu, și este foarte drăguț să le mulțumim ghizilor, care sunt altceva decât îngerii. Dumenzeu lucrează și prin oameni, și prin părinți, și prin oamenii care îți dau o pâine, de muncă, de lucru, dar lucrează și prin forțe nevăzute care, din când în când, unii ghizi sau unele entități fac efortul și vin să te viziteze. Te vizitează prin astfel tipuri de acțiuni, dar sunt vise în care eliberarea conștientului se produce. Astea nu sunt niște falsuri, sunt absolut normale, eu cred în toate variantele. Eu când eram puștoaică, mai ales în perioada de liceu, îmi notam visele”, a mai spus vedeta.

Vezi și: Cristina Demetrescu, HOROSCOP pentru prima jumătate a lunii MAI 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Vizionează podcastul integral aici: 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel