Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Cei doi nu mai formează un cuplu

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai sunt împreună, cei doi având împreună și o fetiță.

Cristina Cioran și tatăl fetiței sale și-au spus „adio”. Despărțirea celor doi a zguduit lumea mondenă cu atât mai mult cu cât vedeta abia fusese cerută în căsătorie, în urmă cu câteva săpătămâni. Cei doi îndrăgostiți aveau planuri mari de viitor împreună, plănuiau să ajungă în fața altarului, ba mai mult, visau chiar și la al doilea copil. Anunțul a fost făcut chiar de partenerul vedetei, Alex Dobrescu, care a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare, în care apare alături de blondină și de fiica lor. Totuși, acesta a modificat titlul știrii, spunând faptul că este fostul iubit al Cristinei Cioran.

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran....”, a scris Alex Dobrescu pe Facebook.

VEZI și: Cristina Cioran confirmă despărțirea de tată fetiței sale. Care este motivul rupturii dintre cei doi: "Am avut niște...”

 

 

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, mai ales datorită faptului că vedeta a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață. Aceasta povestea recent cum Alex Dobrescu a luat-o prin surprindere într-o dimineață, când s-a trezit cu un buchet de flori și o cerere în căsătorie. Totul s-a întâmplat când Cristina Cioran abia se trezise. 

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r.râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran recent, potrivit Spynews.ro.

Nu este prima dată însă când vedeta este cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale. Cristina Cioran a dezvăluit atunci faptul că acest lucru s-a mai întâmplat în repetate rânduri  însă, de comun acord, au decis să nu grăbească lucrurile. 

”S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a mai zis ea.

VEZI și: Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

Cei doi îndrăgostiți aveau deja planuri de nuntă

Mai mult, cei doi se gândeau și la nuntă în urmă cu câteva săptămâni, Alex Dobrescu fiind cel mai entuziasmat de această idee, susținea pe atunci vedeta.

”O să ne gândim și la nuntă, el deja se gândește. Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu ne căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare”, a mai precizat ea, pentru sursa citată. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu visau la al doilea copil

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată, în urmă cu aproximativ un an, la vârsta de 45 de ani. Actrița a născut prematur mai devreme cu două luni și ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, a devenit un coșmar. Acum, la un an de la prima naștere, Cristina Cioran se gândea cu emoția și la cel de-al doilea copil.

„Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r- aproape plângând). Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma. Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează sănătos să fie. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani. Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine. Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit”, a dezvăluit Cristina Cioran, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Citește și: Cătălin Botezat a desemnat cea mai bine îmbrăcată româncă. Cine l-a dat pe spate pe designer



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel