Cristina Cioran confirmă despărțirea de tatăl fetiței sale. Care este motivul rupturii dintre cei doi: "Am avut niște...”

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Ciorna a oferit prima reacție, cu privire la despărțirea de Alex Dobrescu. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au pus capăt relației lor de iubire, acest lucru fiind confirmat acum și de frumoasa actriță. Vestea, care a zguduit lumea mondenă, a venit ca un șoc pentru fanii vedetei, care știau faptul că cei doi se pregătesc de nuntă. Actrița a fost cerută în urmă cu foarte puțin timp în căsătorie de alesul inimii sale, iar aceasta a pus „da” atunci, dând de înțeles că vor face pasul cel mare în curând. În contradictoriu cu așteptările tuturor, vedeta a ales să pună capăt relației cu tatăl copilului său, bărbatul fiind și cel care a scos primul la iveală această ruptură dintre ei doi. Alex Dobrescu a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare, în care apare alături de blondină și de fiica lor. Totuși, acesta a modificat titlul știrii, spunând faptul că este fostul iubit al Cristinei Cioran.

„A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran....”, a scris Alex Dobrescu pe Facebook.

 

Cristina Cioran confirmă despărțirea

În timp ce fanii sperau că este vorba doar despre o glumă, vedeta a confirmat la scurt timp despărțirea dintre ea și Alex Dobrescu. Principalele motive care ar fi produs ruptura dintre cei doi sunt reprezentate de diferențele de opinii și de faptul că și-au dat seama că nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă.

"Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.", a spus Cristina Cioran, la Antena Stars, potrivit spynews.

Mai mult, Cristina Cioran nu ia pentru moment în considerare o împăcare cu tatăl fetiței sale și își dorește să-și canalizeze toate energia și atenția asupra Emei, astfel încât cea mică să nu aibă de suferit nicio clipă.

"Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta.", a mai spus Cristina Cioran.

VEZI și: Cristina Cioran, DIETA prin care a slăbit șapte kilograme în doar zece zile: ”Hai să vă spun cum am reușit”

Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie recent

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, mai ales datorită faptului că vedeta a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață. Aceasta povestea recent cum Alex Dobrescu a luat-o prin surprindere într-o dimineață, când s-a trezit cu un buchet de flori și o cerere în căsătorie. Totul s-a întâmplat când Cristina Cioran abia se trezise. 

”Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (n.r.râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a povestit Cristina Cioran recent, potrivit Spynews.ro.

Nu este prima dată însă când vedeta este cerută în căsătorie de tatăl fetiței sale. Cristina Cioran a dezvăluit atunci faptul că acest lucru s-a mai întâmplat în repetate rânduri  însă, de comun acord, au decis să nu grăbească lucrurile. 

”S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, a mai zis ea.

Citește și: Cătălin Botezat a desemnat cea mai bine îmbrăcată româncă. Cine l-a dat pe spate pe designer



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel