Cătălin Botezatu a desemnat cea mai bine îmbrăcată româncă. Cine l-a dat pe spate pe designer

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu și-a făcut o nouă favorită, în materie de modă.

Cătălin Botezatu a analizat ținutele divelor de la noi din țară și și-a schimbat opinia, cu privire la vedeta care, în momentul actual, se îmbracă cel mai bine. Dacă în trecut, Mihaela Rădulescu era în topul preferințelor designerului, acum, acesta are o nouă favorită. Este vorba despre Camelia Șucu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, care reușește, în același timp, să fie și în pas cu modă și cu toate noile tendințe. 

„Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!” , a declarat designerul, pentru Click!

VEZI și: Cristina Șișcanu nu a vorbit doi ani cu Cătălin Botezatu. „Marea împăcare” a avut loc abia acum: „S-a lăsat cu multe lacrimi”

 

Cătălin Botezatu a dat lovitura la Hollywood

Mai mult, celebrul designer are cuvinte de laudă atât la adresa româncelor, dar și bărbaților, care se îmbracă din ce în ce mai bine. Totuși, Cătălin Botezatu spune că în țara noastră, el nu prea mai „dictează” trendurile, întrucât este preocupat să îmbrace celebritățile de la Hollywood. 

„Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România. Sacoul ăsta l-a îmbrăcat acum trei zile agentul 007 și e creat de mine!”, a mai spus designerul.

VEZI și: Cătălin Botezatu, despre femeile care i-au marcat viața. Ce se întâmplă în viața sentimentală a designerului: „A fost femeia care m-a…”

 

Ce spune designerul despre conflictele pe care le-a avut, în ultima vreme

În ultima vreme, în spațiul public au apărut diferite scandaluri, în care Cătălin Botezatu era vizat direct. Dacă în urmă cu ceva timp, când a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, a ajuns la cuțite cu stilista acesteia, la scurt timp, stilistul de la „Vorbește lumea” l-a acuzat pe Botezatu de faptul că poartă niște „cârpe obosite” pe la evenimente. Cu toate acestea, Cătălin Botezatu nu este deloc afectat de cele spuse, ba chiar le transmite tuturor celor care nu-s de acord cu stilul său vestimentar sau cu ceea ce are de spus, să-l critice în continuare. 

„Criticii ăia, care se cred ei adevărați, ar trebui să se uite ce se poartă, așa nu ar mai vorbi prostii pe la emisiuni sau în general! Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post tv a zis altceva. Eu, unul, cred că-s mai bine îmbrăcat decât mulți dintre invitații de aici, de exemplu!

Eu nu sunt critic de modă?! Păi, eu cred că un designer e un bun critic de modă. Plus că am făcut parte dintr-un juriu, poate cel mai avizat juriu, cel de la «Bravo, ai stil!» Acum văd că vin alții care vor să se dea critici și vorbesc cu vorbele celor de la «Bravo, ai stil»!

Fiecare critică în felul lui. Pe mine, dacă mă critică cineva nu mă interesează! Îi las să mă critice!”, a mai declarat Botezatu, potrivit sursei citate.

 Citește și: Teo Trandafir, sacrificiul pe care îl face de dragul lui Cătălin Botezatu: „O să încerc o schimbare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel