Cristina Cioran răspunde fostului partener după ce a cerut împăcarea. Cât ar fi iubit-o Alex Dobrescu: „E simplu și convenabil doar să spună”

Data publicării:

Cristina Cioran a prezentat „dovezile”. În ce măsură a iubit-o, sau n-ar fi iubit-o, Alex Dobrescu.

Cristina Cioran a răspuns în final declarației de dragoste pe care a făcut-o Alex Dobrescu în decursul zilei de azi. Bărbatul a făcut o nouă cerere în căsătorie, iar lucrurile par mai complicate decât ar fi crezut cineva.

Prezentatoarea refuză constant de cel puțin un an împăcarea cu fostul partener, cel cu care o are și pe fiica lor, Ema. Totul a început acum un an, atunci când Alex Dobrescu începuse „să facă anumite lucruri de prea multe ori”, evident fiind vorba despre „anumite lucruri” care mai mult ca sigur ar deranja-o pe Cristina Cioran. Acesta a fost și motivul despărțirii dintre cei doi.

Vezi și: Alex Dobrescu speră la căsătoria cu Cristina Cioran, după ce s-au despărțit. Ce i-a jurat că va face toată viața

Deoarece amândoi sunt destul de secretoși în privința vieții lor private, această latură a relației lor nu a ieșit vreodată la iveală.

După ce Alex Dobrescu a spus că „o va iubi toată viața lui” pe Cristina Cioran, el dorește să „propovăduiască iubirea lor prin căsătorie”, ulterior invocând argumentul „fiica noastră trebuie să crească alături de ambii părinți”.

În fața acestor declarații, Cristina Cioran a venit și ea cu o replică, una destul de usturătoare, potrivit unor „voci”.

„Dacă m-ar fi iubit atât de mult, ar fi făcut ceva, un gest frumos, să se simtă, să se vadă. Mi-a adus flori? Mi-a făcut vreo surpriză? A făcut ceva? Nimic… E simplu și convenabil doar să spună. Asta e, nu mai contează, să ne vedem în continuare de viață. Trecem peste și ne revenim!”, a declarat Cristina Cioran, notează Elle

Cu toate că cei doi sunt despărțiti de cel puțin un an, ei se afișează în public, ba chiar cu prietenii. Ba la plimbare, ba la masă, cei doi pot fi observați alături de gașca de cunoștințe, cel puțin așa lasă de înțeles Alex Dobrescu:

„În prezent, suntem bine. Cu copilul împreună. Avem o relație deosebită, bazată pe armonie. Suntem în familie, în accepțiunea mea. Cu mama copilului meu. Ieșim la masă, ieșim cu prietenii, cu copilul.”, notează Cancan.

Vezi și: Cristina Cioran a dezvăluit momentele de groază prin care a trecut în spital. Fiica ei era să-și piardă viața: „M-au dat afară din spital după trei zile”

De asemenea, Cristina a mai precizat pentru sursa menționată anterior că nu se poate hotărî pe moment în privința acordării celei „de-a doua șanse”, astfel încât pare că Alex mai trebuie să aștepte, sau cel puțin „să îi ducă un buchet de flori”, după cum chiar Cristina a precizat mai devreme.

„El tot își dorește să ne împăcăm, dar… om vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile”, a declarat actrița pentru Cancan.

Pentru fiica lor, Alex Dobrescu și Cristina Cioran mențin o legătură strânsă, amândoi contribuind la creșterea ei. Dacă cea mai mare dorință a bărbatului este „să fie reacceptat în sânul familiei Cioran”, Cristina Cioran pretinde ca fostul partener „să își modifice comportamentul”, neștiindu-se mai multe detalii cu privire la „comportamentul” în cauză.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel