Cristina Cioran, motivul pentru care a vrut să amâne botezul fiicei sale: „Acum suntem bine. Din fericire”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram

Cristina Cioran a dezvăluit motivul pentru care a fost la un pas să amâne botezul fiicei sale. 

Cristina Cioran s epregătește intens pentru botezul fiicei sale. Vedeta a declarat că la eveniment vor lua parte doar câțiva prieteni apropiați, familia și nașii. Cu toate astea, Cristina Cioran a recunoscut că a fopst la un pas să amâne botezul, după ce atât ea, cât și cea mică și tatăl copilei sale au fost foarte răciți.

Crtistina Cioran, detalii despre botezul fetiței sale

„Am mari emoții pentru ca abia așteptăm să facem botezul Emei. Locația unde se va desfășura e în București, în centru. Fetița a fost răcită ca și mine și ca și tati. Acum suntem bine. Din fericire”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

„Nu am vrut să il dau și pe al meu, nu avea rost”, mai spune actrița. Spre deosebire de planul inițial, unde cei doi părinți voiau să-și invite toți prietenii, cei doi părinți au decis ca evenimentul să aibă loc într-un cerc restrâns, doar cu familie”.

Fiica Cristinei Cioran, probleme de sănătate

În urmă cu câteva zile, Cristina Cioran le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că a ajuns la capătul puterilor, pentru că fetița nu mai poate respira deloc. În acest sens, ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își ruga urmăritorii să o ajute cu un sfat.

„Mda… a 5-a zi de muci… aspirator… ser… apă de mare….plâns… nopți nedormite… știu că o să ziceți că așa e cu bebeluș… dar ți se rupe sufletul în bucăți când auzi cum plânge și vezi că nu poate respira. Nu știu dacă te obișnuiești vreodată cu asta… vorbeam cu alte mămici de Batista bebelușului. Dacă nu era treaba asta???? Cum făceam???? Oare mamele noastre cum reușeau să ne scoată mucii??? Voi cum faceți?”, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran pe Instagram. 

Citește și: Cătălin Măruță, reacție neașteptată după ce a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată: „Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze”

Andi Moisescu a dat-o de gol pe Andreea Esca. Ce a putut să spună despre salariul prezentatoarei

Oana Roman s-a pus serios pe slăbit. Câte kilograme mai vrea vedeta să dea jos: „Am făcut o mică pauză de la dietă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel