Andi Moisescu a dat-o de gol pe Andreea Esca. Ce a putut să spună despre salariul prezentatoarei

Data publicării:
Sursa foto: Andi Moisescu și Andreea Esca, instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Andi Moisescu și Andreea Esca, instagram/colaj foto

Andi Moisescu a vorbit despre salariul pe care îl are Andreea Esca. 

Andreea Esca este cea mai îndrăgită prezentatoare de știri din România, iar de 25 de ani este prezentă în casele românilor în fiecare seară. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat ce salariu are vedeta.Andreea Esca a fost întotdeauna discretă în ceea ce priveşte acest subiect, însă recent, Andi Moisescu a dat-o de gol.

Andrea Esca nu se uită niciodată la bani 

Discuția a pornit în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde Andreea Esca a vorbit despte ținutele scumpe pe care și le achiziționează. Întrebată cât costă cea mai scumpă ţinută, prezentatoarea a mărturisit că nu ştie pentru că nu se uită la bani atunci când îşi doreşte un anumit lucru.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a spus Andreea Esca, în emisiunea La Măruță.

În urma discuțiilor pe care Andreea Esca le-a avut cu Cătălin Măruță, Andi Moisescu a declarat că salariul prezentatoarei de la Pro TV este unul extrem de mare, acesta fiind și motivul pentru care nu se uită niciodată la bani. 

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice, ‘E ok, introduceți PIN-ul’, și tot cu ochii închiși o face”, a spus și Andi Moisescu.

Secretul pe care nimeni nu l-a știut despre Andreea Esca

Vedeta a ținut în toți acești ani un secret față de telespectatori, care abia acum s-a aflat.  Mai exact, Andreea Esca poartă ochelari încă de la o vârstă fragedă, dar nimeni nu a știut asta. 


„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.


Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi”, a dezvăluit Andreea Esca pe pagina ei de socializare.


Andreea Esca și-a amintit unul dintre cele mai jenante momente din cariera ei în televiziune. Vedeta a încurcat invitații din platou și nu a știut cum să iasă la capăt pentru a scăpa de acel moment penibil. 


„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.


Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea Esca în cadrul unei emisiuni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel