Oana Roman s-a pus serios pe slăbit. Câte kilograme mai vrea vedeta să dea jos: „Am făcut o mică pauză de la dietă”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman este hotărâtă să mai dea jos câteva kilograme. Vedeta s-a pus serios pe slăbit. 

Oana Roman a slăbit considerabil în ultimii ani. Oana Roman s-a luptat cu kilogramele în plus, iar acum este foarte mândră de felul cum arată. Vedeta spune că respectă cu strictețe programul pe care și l-a creat în ultimii ani, iar asta o ajută să se mențină.

Cu toate astea, în ultima perioadă, Oana Roman a lăsat dieta deoaprte, astfel că a luat din nou în greutate câteva kilograme. Vedeta a mărturisit că vrea să mai slăbească 15 kilograme pentru a ajunge la forma dorită. 

„Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok. E un post intermitent. Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore.  Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10. Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg', a declarat, pentru VIVA!, Oana Roman.

Și Marius vrea să slăbească

. Eu beau ceaiul acela care mă ajută să nu îmi fie pofta deloc.  Cred că o să intre și Marius la dietă, pentru că s-a îngrășat 8 kg. Bine, la el nu se vede că are 1.90 m, dar când s-a pus pe cântar s-a speriat un pic așa', a adăugat, pentru VIVA!, Oana Roman.

Oana Roman: „Mi se pare exagerat și devreme”

Fiica lui Petre Roman critică tinerele de 25 de ani care apelează la intervenții estetice, despre care spune că exagerează. Vedeta s-a dat exemplu pe ea și spune că deocamdată nu a apelat la intervenții estetice precum botox pentru ascunderea ridurilor. 

”Mă uit la fete care la 25 de ani sunt deja cliente fidele la cabinetul chirurgilor plasticieni. Mi se pare exagerat și devreme. De ce să ne punem botox la 25 de ani? Eu încă nu mi-am pus și mă simt bine în pielea mea. Cred că e și o chestie de câtă încredere avem în noi. Și de faptul că, din punctul meu de vedere, se promovează un tip de ideal feminin total greșit”, a  spus vedeta pe instagram.

Citește și: Radu Pietreanu a învins cancerul. Cine a fost alături de actor în cele mai grele momente: „Nu mai aveam carne între piele și os”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel