Cristina Cioran, în stare de șoc după scandalul cu fostul iubit: „Ceva s-a întâmplat cu el. Deodată a fost de nerecunoscut”

Data actualizării: | Data publicării:
 Cristina Cioran și Alex Dobrescu, foto Facebook
Descriere foto: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, foto Facebook

Cristina Cioran a făcut noi declarații despre despărțirea de tatăl fetiței sale. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, și-au spus adio în urmă cu câteva săptămâni. Deși cei doi păreau că se iubesc mai mult ca niciodată și chiar plănuiau să se căsătorească, în realitate, între ei se produsese o ruptură ciudată, după cum spune actrița, care mărturisește că nu înțelege ce l-a făcut pe tatăl feței sale să-și schimbe radical atitudinea.

Imediat după despărțire, lucrurile au devenit destul de urâte între cei doi, ajungând, amândoi, să-și arunce mai multe cuvinte dure în spațiul public și să dea vina unul pe celălalt. Mai mult, fostul logodnic al actriței și-a refăcut deja viața, afișându-se în mediul online cu o nouă iubită.
Cristina Cioran s-a mutat din casa lui Alex Dobrescu, imediat după ruptură. Cu toate astea, scandalul pare a fi departe de a se încheia, zilele trecute, cei doi fiind protagoniștii unui scandal monstru, în plină stradă.

Potrivit wowbiz, cei doi s-au certat în plină stradă, ba chiar Alex Dobrescu a amenințat-o pe actriță că va chema poliția. Chiar dacă nu este clar motivul care a dus la această situație neplăcută, cert este faptul că actrița era extrem de afectată, izbucnind în lacrimi în plină stradă.

"Chem poliția că vrei să intri cu forța în casă! Dă-mi cheia și pleacă de aici!", i-ar fi spus Alex Dobrescu Cristinei Cioran, potrivit sursei citate. 

"Nu am cheie", i-a explicat actrița, cu ochii în lacrimi.

VEZI ȘI: Cristina Cioran, acuzații dure la adresa fotului iubit: „Nu înțeleg violența” https://www.spectacola.ro/cristina-cioran-acuzatii-dure-la-adresa-fotului-iubit-nu-inteleg-violenta_25386.html 

Ce spune Cristina Cioran, după scandalul cu Alex Dobrescu

Cristina Cioran a fost invitata lui Cristi Brancu în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV. Actrița a vorbit despre cum trece peste momentele de după separarea de tatăl copilului, ce va face de sărbători și cu cine va petrece Crăciunul și dacă mai dă vreo șansă iubirii.

”A fost un an foarte interesant, ciudat. Și anul trecut s-a sfârșit dubios, că am fost în spital cu Covid, de Crăciun. După care a venit Anul Nou cu de toate, și vara cu de toate și toamna a culminat. Eu nu învăț niciodată din greșeli. Pe mine trebuie să mă dai cu capul de podea și tot nu am învățat. Am foarte mare încredere în oameni. Dacă permit cuiva să se apropie de sufletul meu, de ce nu aș crede pe cineva când îmi spune ceva? Am foarte mare încredere în oamenii care sunt apropiați mie. Sunt puțin sătulă de îndrăgosteli. Nu vreau cunoștințe noi”, a spus Cristina Cioran.

Întrebată de Cristi Brancu dacă are regrete, actrița a punctat: ”Am mici păreri de rău, dar regrete... Hai să fim serioși, că nu am stat cu pistolul la tâmplă. Sunt regrete în viață, dar mai mult păreri de rău. Am spus despre mine că sunt atât de orgolioasă încât nu cred că mi se poate întâmpla mie ceva de genul ăla, sau de genul ăla...”

Cristina Cioran a spus că de Sărbători va fi doar cu mama ei și cu cea mică: ”De sărbători voi fi cu mama și Ema. Cred că vom merge la Constanța.”

Lista de dorințe pentru 2023 e simplă în cazul Cristinei. Nu își dorește altceva decât sănătate – pentru ea și pentru Ema. ”Sunt o fată simplă, de la Constanța. Îmi doresc sănătate și cam atât. Nu vreau nimic. Nu mă interesează nimic. Vreau să fie Ema bine și vreau liniștea sufletească pe care am mai avut-o. O despărțire nu e sfârșitul lumii. A fost greu până am luat decizia. După, nu a mai fost greu, pentru că mi-am asumat-o, tot pentru că sunt foarte orgolioasă.”

Cristi Brancu a dorit să afle detalii despre ce s-a întâmplat de s-a ajuns la despărțire: ”De multe ori încercăm să atragem atenția prin orice metode. Nu e problema mea. Sunt relaxată. Evident că nu mi-a fost ușor. O despărțire nu e doar o despărțire, e o mutare, o schimbare de peisaj, de viziune, de dimensiune, resituarea dimensiunilor. Sunt niște momente prin care treci și trebuie să le accepți. De multe ori noi suntem mai mulți oameni într-unul singur. Eu despre tatăl copilului meu nu voi vorbi niciodată urât. Au fost niște momente mai puțin frumoase, dar care trec ușor, ușor. Ce am învățat din despărțirea asta este că trebuie să dau timp să se vindece. Și cam atât. Nu mi-aș fi imaginat în septembrie sau la început de octombrie că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră, cu el – deodată a fost de nerecunoscut. Am încercat, nu îmi reproșez nimic. Am încercat tot, până când am zis: «hai că am plecat!» La mine a fost un șoc, că nu îmi venea să cred. Ne cunoșteam într-un fel și, dintr-odată, nu am mai fost. Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite. Așa se întâmplă în viață. Se spune că în primii 2 ani de viață ai copilului, în cuplu se întâmplă schimbări și multe cupluri pleacă pe căi separate. Acum facem și noi parte din statistici.”

Cristi Brancu a dorit să afle dacă mai există drum înapoi în relația dintre Cristina Cioran și tatăl fetiței sale. ”Ce drum înapoi, Cristi? Nu cred. Eu cred în viața asta în iertări, împăcări, reveniri, regăsiri. Doar că, în situația asta, s-a produs foarte mult rău, s-a stricat foarte mult, s-a pierdut foarte mult respect. Ca atare eu, chiar dacă el își doreșt, nu... Aici vorbesc de noi. Doi oameni se despart atunci când unul nu mai are nevoie de celălalt și celălalt nu îi mai poate oferi ce are el nevoie. Vorbesc de nevoile dintr-un cuplu. El este liber să își găsească și să își facă nevoile. Să fie clar: noi am fost foarte fericiți o perioadă lungă. Iar dacă vezi că nu mai ești, aia e. Nu o să mor încercând! Sunt obiective care se schimbă în viață. Sunt momente care te duc către altceva. Eu nu cred în relația în care să fii împreună pentru copil. Cred în adevăratele sentimente și atat. Și nu cred nici în «mă mai distrez puțin și ne vedem noi într-o altă viață». Lăsați!”

VEZI ȘI: Fostul iubit al Cristinei Cioran nu se mai implică în creșterea copilului: „Interesul nu se arată” https://www.spectacola.ro/fostul-iubit-al-cristinei-cioran-nu-se-mai-implica-in-cresterea-copilului-interesul-nu-se-arata_25241.html 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel