Cristina Cioran, acuzații dure la adresa fotului iubit: „Nu înțeleg violența”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Cioran, Instagram

Cristina Cioran i-a adus noi acuzații fostului ei iubit.

Cristina Cioran și fostul ei iubit au fost protagoniștii unui scandal în plină stradă, în decursul zilei de 15 decembrie. Potrivit cancan cei doi s-ar fi întâlnit să mai lămurească niște lucruri, dar mai ales ca actrița să-și mai ia câteva dintre lucrurile care au rămas acasă la Alex Dobrescu. Dacă inițial, bărbatul i-ar fi zis acesteia că poate veni fără grijă, ulterior, acesta a obligat-o să plece de acolo, fără să o lase însă să mai pătrundă în casă. În realitate, Cristina Cioran spune că ea este cea care a chemat poliția, și nu invers. Acum, vedeta îi aduce acuzații dure bărbatului pe rețelele de socializare, unde vorbește chiar despre violență.

„Nu înțeleg violența. Nu înțeleg lipsa de responsabilitate. Nu înțeleg prostia. Nu-l înțeleg pe acest individ. Eu știu că atunci când ai datorii, trebuie să le plătești. Mai știu că ce nu e al tău, nu e al tău…', a scris Cristina Cioran pe InstaStory.

 

Cristina Cioran susține că tatăl copilului ei are datorii la ea

Recent, actrița spunea faptul că bărbatul trebuie să-și achite nișe datorii, după cum îl acuza și în cea mai nouă postare de pe Instagram. Se pare însă că Alex Dobrescu nu ar vrea să facă acest lucru, motiv care a dus la izbucnirea acestui scandal.

„Nu discutăm (n.r. pentru fetiță). Să sperăm ca da, nu știu. (n.r. dacă vor ajunge la un numitor comun în ceea ce privește fetița). Nu am nevoie de nimic de la el, nu-mi trebuie nimic, el trebuie doar să-și achite ce are de achitat. Din momentul în care va termina de achitat ce are de achitat, nu mai am nevoie de nimic. Nu am nevoie de nimic, să se rețină și să se înțeleagă, nu am nevoie de nimic. Îmi doresc doar să fiu liniștită, sănătoasă.”, a precizat Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Poate te interesează și: Cristina Cioran regretă că nu s-a despărțit de tatăl fetiței ei mai repede: „Când au apărut semnele...”. Cine o ajută pe actriță, în această perioadă dificilă

 

Motivul pentru care actrița nu și-a dorit să se căsătorească 

De-a lungul relației pe care a avut-o cu Alex Dobrescu, Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Cu toate acestea, vedeta a refuzat să meargă în fața altarului, iar acum a explicat de ce.

„Nu este o glumă. Eram de doi ani. Poate că, într-adevăr, am ars niște etape. Habar nu am, nu sunt un expert în relații, asta s-a văzut.  (...) Nu a fost un moment plăcut. Deja m-am mutat de o lună, lucrurile nu au fost ușoare. A fost totul repede, el m-a mai cerut de-a lungul timpului în căsătorie. Eu nu cred foarte tare în această uniune, tocmai pentru că mai mereu se sfârșește prost. (...) Eu de când am copil am realizat un lucru: bărbații și copiii au foarte multe în comun. Acum, fiecare înțelege ce vrea”, a mărturisit Cristina Cioran, în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Fostul iubit al Cristinei Cioran, probleme cu legea. Alex Dobrescu a fost săltat cu duba de către polițiști

 

„Asta cu dragoste e foarte ciudată”

Întrebată dacă mai are sentimente pentru fostul ei iubit, Cristina Cioran a dat un răspuns ce poate fi înțeles cu mai multe sensuri. 

„Asta cu dragoste e foarte ciudată. Sentimentele există! Vin, pleacă, sunt acolo, nu mai știi de capul tău. După această despărțire am simțit un tumult. Am venit aici să vorbesc despre mine și fetița mea și să vă spun că suntem bine. Importantă pentru mine este sănătatea ei, fericirea ei, pacea ei. Am trecut, în perioada asta, printr-o otită cu ea, cine are copii înțelege.

Mai avem niște lucruri de rezolvat. El a spus că îmi dă, că face. Eu am specificat că nu am nevoie de nimic. Poate să fie prezent în viața fetiței. El a fost extraordinar în raport cu fetița. Dacă ceva nu merge... Eu am mai stat într-o relație care nu mergea. Prea mult, am stat 10 ani. E mai sănătos așa. ”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel