Cristina Cioran, detalii despre noul iubit. Alex Dobrescu vrea să reia legăturile cu ea: „Deodată vorbește de dragoste”

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Instagram

Cristina Cioran a oferit noi informații despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent.

Cristina Cioran a oferit noi declarații cu privire la statusul său sentimental din prezent. Astfel, după multe confruntări directe și certuri pe care le-a avut cu fostul său iubit, dar și tatăl copilului său, actrița a recunoscut fericită că iubește din nou. Cu toate acestea, vedeta spune că nu mai este dispusă în niciun fel să-și sacrifice fericirea de pe plan sentimental prin diferite apariții publice, motiv pentru care vrea să-și trăiască discret noua poveste de iubire. 

„Am decis că voi vorbi mult mai puțin decât ultima oară, pentru că ai văzut câte s-au întâmplat. Voi păstra pentru mine detalii despre noua mea relație, pentru că e mai bine și sănătos așa. Nu este nici el dornic să apară în presă, mai a ales după linșajul acesta la care am fost eu supusă. Important este că sunt liniștită acum că Ema este bine, că putem merge mai departe și să încercăm să depășim momentele grele.”, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Alex Dobrescu își dorește împăcarea

Imediat după ce s-a declarat a fi extrem de fericită pe plan personal, Cristina Cioran spune că au început și telefoanele de la fostul iubit, care își dorește o nouă șansă din partea acesteia și care vrea să revină în viața sa. Replicile lui Alex Dobrescu au luat-o complet prin surprindere pe actrița care spune că gesturile bărbatului au dovedit orice, însă numai iubire nu. Astfel, aceasta nu mai vede nici măcar o șansă între ea și fostul partener de viață, căruia îi va permite să intre doar în viața fetei sale, în anumite condiții prestabilite.

„El tot încearcă să se împace, deodată vorbește de dragoste, nu am înțeles de ce. Nu înțeleg ce e în mintea lui și cum s-a gândit că după tot ce s-a întâmplat ar mai putea exista o urmă de împăcare, nu înțeleg. Eu știu că în dragoste te gândești mult la celălalt, cum să nu-l faci să sufere, așa e în dragoste din punctul meu de vedere. Faptul că acum îmi vorbește despre sentimente, nu reprezintă pentru mine nimic, totul a fost atât de urât, încât a șters orice parte bună care a fost între noi, în afară de existența Emei.”, a mai spus actrița.

VEZI și: Minodora recunoaște că-l îndrăgește pe Aurelian Temișan: „Știe și Monica, deși ea s-a și supărat la un moment dat”

Nu crede că noua relație l-a influențat pe bărbat

Totuși, Cristina Cioran spune că nu crede că la baza declarațiilor de dragoste făcute de Alex Dobrescu se află gelozia, întrucât acesta a început să-i scrie înainte de a se afla public despre noua sa poveste de dragoste.

„Păi începuse deja să caute împăcare cu mine, înainte să apară acest articol (n.r. unde scria despre faptul că ea are o nouă relație), deci nu știu dacă are vreo legătură.”, a încheiat aceasta. 

Te-ar putea interesa și: Reacțiile actorilor din „Clanul” după finalul serialului. Denis Hanganu: „Îmi e foarte greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ce simt”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel