Minodora recunoaște că-l îndrăgește pe Aurelian Temișan: „Știe și Monica, deși ea s-a și supărat la un moment dat”

Data publicării:
Minodora, Aurelian Temișan, Monica Davidescu, captură video Youtube, Metropola TV/ Instagram
Descriere foto: Minodora, Aurelian Temișan, Monica Davidescu, captură video Youtube, Metropola TV/ Instagram

Minodora a făcut mai multe confesiuni din interiorul căsniciei sale.

Minodora mărturisește că are o relație exemplară cu soțul ei. Cei doi sunt într-o căsnicie de 20 de ani și nu au dat niciodată de înțeles că lucrurile ar putea merge și altfel decât foarte bine între ei. Astfel, pe lângă faptul că formează o echipă excelentă pe plan profesional, nici când vine vorba de cel personal cei doi nu sunt mai prejos. Ba mai mult, artista mărturisește transparentă că știe care este femeia pentru care soțul său are o simpatie. La rândul său, Minodora are și ea un nume din industria muzicală despre care are o părere extrem de bună.

„Mi-a zis că-i place de Corina Caragea, nici nu am avut ce să zic, ok.. mă duc să mă culc. Pe ce să te superi? Și mie îmi place de Temișan, știe și Monica, deși ea s-a și supărat la un moment dat, deși nu are de ce. E un bărbat care arată bine, mereu mi-au plăcut bărbații înalți, care arată bine. Acum de ce să ne supărăm, pe bune, suntem bătuți în cap? Una e să-ți placă și de acolo până la alte lucruri...”, a declarat Minodora, în cadru podcastului realizat de Cristina Șișcanu.

Citește și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Cum și-a dat seama că Monicăi Davidescu nu i-au căzut bine declarațiile sale

Astfel, în timp ce ea a fost extrem de asumată și a răspuns fără pic de menajament cu privire la ce bărbat din showbiz îi place, Monicăi Davidescu nu i-au plăcut atât de mult aceste mărturisiri, recunoaște artista.

„Nu i-am explicat Monicăi, cred că la o petrecere mi-a zis o dată Temi, pentru că eu am declarat tot așa public, la televizor, unde am zis că dacă era să mă fure cineva la nuntă, mi-ar fi plăcut să fie Temișan. Și mi-a zis Temi să nu mai spun, că a zis Monica „Nu te duci să o furi pe Minodora de la nuntă?”. Pe de altă parte, nu poți să condamni, sunt femei pe care le deranjează sau nu. Pe mine și pe soț nu ne deranjează, suntem un cuplu open minded (n.r. cu mintea deschisă), nu neapărat că ceilalți nu ar fi. Nu mă deranjează. „Îmi place de Caragea”, bravo, este frumoasă, el știe că mie îmi place de Temișan de copil.”, a continuat artista.

Citește și: Averea impresionantă pe care Minodora a strâns-o până acum: „Dacă eram în altă țară ar fi fost mai mult”. Vrea să se mute definitiv din România

Minodora, întrebare pentru Cristina Șișcanu

La rândul său, Minodora a întrebat-o pe Cristina Șișcanu despre bărbatul care o atrage pe ea din showbiz, iar răspunsul acesteia nu a convins-o deloc pe artistă.

„Nu suntem în relație deschisă, te-ai zăpăcit? Că așa facem omor, ce-i prea mult...În orice trebuie să existe o măsură, o limită. Ferească Dumnezeu, glumă, glumă, dar nu. Acum zi sincer, de ce bărbat îți place ție, în afară de Mădălin?”, a spus Minodora.

„Mie de nimeni.”, a fost răspunsul Cristinei Șișcanu.

„Nu cred, nu neapărat din showbiz.”, a completat artista.

„Acum nu, poate înainte, nu că se supără, dar nu a fost așa ceva. Mădălin nu o să zică în vecii vecilor, nu știu de ce nu zice, nu înțeleg. Ce o fi în mintea lui nu știu, dar de zis nu zice.”, a mai spus moderatoarea emisiunii.

Citește și: Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme. Artista mănâncă inclusiv prăjeli, dar are un secret prin care ține cântarul sub controlGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel