Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului, în direct: „Îmi sugerați un nume? Aș vrea sa fie scurt”

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Instagram

Cristina Cioran a dezvăluit sexul copilului, în direct, la TV. Actrița în vârstă de 43 de ani este însărcinată în 5 luni și abia așteaptă să își cunoască bebelușul. 

Cristina Cioran a fost invitată astăzi în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, unde a spart un balon care a dezvăluit sexul bebelușului.


Actrița va fi mamă de fetiță


 ”Abia o aștept. Am făcut o listă, dar îmi sugerați un nume? Aș vrea sa fie scurt. Nu vreau să se prescurteze de la Georgiana - Gia. Maria e un nume foarte frumos”,  a spus actrița la ProTV. 

 

După despărțirea de Traian Văduva, cu care a avut o relație de 10 ani, actrița și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru, cu care are o relație de mai puțin de un an.

La 43 de ani, actrița și-a împlinit visul. Este însărcinată în 5 luni și spune că nu a fost niciodată mai fericită. 

Cristina Cioran a izbucnit în lacrimi, după ce a anunțat că e însărcinată: ”Am niște stări dubioase”


„Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică.


Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii. Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a dezvăluit Cristina Cioran în urmă cu 2 luni, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la ProTv. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel