Cristina Cioran a izbucnit în lacrimi, după ce a anunțat că e însărcinată: ”Am niște stări dubioase”

Data publicării:
Cristina Cioran, instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, instagram

Cristina Cioran a izbucnit în lacrimi, după ce le-a devăluit fanilor că se confruntă cu niște stări ciudate în această perioadă.

Cristina Cioran este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Prezentatoarea TV urmează să nască peste câteva luni, însă problemele nu-i dau pace, iar astăzi ea le-a spus fanilor cu ochii în lacrimi că are niște stări destul de ciudate și care o fac să plângă de fiecare dată când vede ceva mai sensibil.

Vedeta a mărturisit că bebelușul este foarte bine și se dezvoltă normal.

”Totul bine. Sunt foarte bine, bebelușul se dezvoltă normal, sunt doar...am niște stări din astea dubioase, hormonii cred că sunt de vină. Îmi vine să plâng de orice, orice văd, un animal pe stradă, un bătrân sau orice.”, a spus Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Cioran și-a dorit foarte mult să devină mămică, însă nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple la 44 de ani. Aceasta a mărturisit la Xtra Night Show că abia așteaptă să-și strângă bebelușul în brațe și vrea să nască prin cezariană.

„Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în două luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”, a declarat Cristina Cioran, pentru Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel