Cristina Cioran a dezvăluit cum ține ridurile la distanță. Trucurile actriței pentru un ten perfect: „Îmi fac tot felul de creme și pomezi”

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Cioran, în vârstă de 46 de ani, dezvăluie care sunt trucurile pe care se bazează pentru îngrijirea pielii. 

Cristina Cioran radiază, în ultimii ani, de când a devenit mamă, și la propriu, și la figurat. Deși spune că nu este adepta operațiilor estetice, ea are câteva trucuri pe care se bazează atunci când vine vorba de îngrijirea tenului, care, de altfel, sunt la îndemâna oricui. Iată care sunt secretele actriței. 

„Nu sunt atât de disciplinată pe cât mi-aș dori. Sunt și zile când mă culc nedemachiată, dar sunt puține. Am un ten uscat, normal spre uscat, așadar îmi plac foarte multe cremele hidratante, care redau elasticitatea pielii și îmi plac produsele dermato-cosmetice controlate. Pe de altă parte folosesc și produse naturale.


Îmi fac tot felul de creme și pomezi. Îmi place să mă ocup eu de treaba asta. Le fac din tot felul de ingrediente. Folosesc unt de cocos, unt de sheea, unt de cacao, ulei de măsline, uleiuri esențiale”, mărturisește Cristina Cioran, pentru UNICA.ro.

A intrat din nou la dietă

În ceea ce privește dieta, vedeta este din nou într-un proces de slăbire, după ce, anul trecut, a urmat un regim intens care a ajutat-o să scape de un număr considerabil de kilograme, dar care însă au început să revină. Ea se mândrește că deja a dat jos cinci kilograme, însă nu vrea să se oprească aici. În acest sens, ea se ține departe de dulciuri și încearcă să păstreze un echilibru în alimentația ei. 


„Am slăbit anul trecut destul de mult, poate prea mult, cu un program, cu shake-urile și supele. Am mai pus la loc și acum sunt din nou în proces de slăbire, am mai dat jos cinci kilograme. Evit cu desăvârșire dulciurile. Acum o să avem un mousse și mă gândeam dacă să îl mănânc sau nu, dar aș vrea să gust, să văd ce minune de prăjitură au făcut, pentru că trebuie respectați oamenii care lucrează în bucătărie, chefii”, mai spune ea, pentru UNICA.ro.

 

Dieta prin care Cristina Cioran a slăbit 16 kilograme, după naștere

 

 „Am slăbit în jur de 16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid. Voi continua cu dieta, atunci când am nevoie, de exemplu acum. Nu mănânc dulciuri cu zahăr, nu mănânc paște, încerc să evit carbohidrați. Nu cred în pofte, aș mânca orice-oricum, nu prea fac nazuri la mâncare. De exemplu, nu aș putea refuza un tiramisu!”, a mărturisit Cristina Cioran, potrivit click!

 

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel