Cristina Bălan a făcut avort, în trecut. Artista, convinsă că sindromul Down al gemenilor este o consecință a faptei sale

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Bălan, captură YouTube/ „În Oglindă”
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Bălan, captură YouTube/ „În Oglindă”

Cristina Bălan consideră că sindromul dur pe care îl au gemenii săi este o consecință a unei alegeri pe care a făcut-o în trecut.

Cristina Bălan a trăit o adevărată dramă. Artista, care este mamă a doi băieți în vârstă de 9 ani, a fost în culmea fericirii, când a aflat vesta că va deveni mamă de gemeni. Calvarul abia de-acum avea să urmeze, pentru că aceasta avea să afle faptul că copiii săi sunt diagnosticați cu Sindromul Down. Deși știa chinul pe care atât ea, cât și cei mici, îl vor trăi, după ce vor veni pe lume, Cristina Bălan nu și-a dorit să facă avort și a vrut să ducă sarcina la final. Totuși artista crede faptul că această greutate i-a fost dată din cauza unei decizii pe care aceasta a luat-o în trecut. La vârsta de 26 de ani, aceasta a trecut printr-un avort, la sfatul medicului, care i-a spus faptul că cel mic va avea un risc ridicat de maformație. Se pare însă că acest diagnostic a urmărit-o în continuare în viață și i-a afectat pe cei doi gemeni.

„Da, am și spus deja (n.r. a făcut întrerupere de sarcină). Am făcut în urma recomandărilor medicale,(...) la 25, 26 de ani. Nu îmi aduc aminte cu precizie, deoarece creierul meu a preferat să o îngroape. A fost o conjunctură, la modul că s-a întâmplat peste niște anticoncepționale și am fost sfătuită de către medic că există riscul de malformație al fătului. Eu mi-aș fi dorit să păstrez sarcina și, atunci, vârsta o aveam. Nu aveam o relație de viitor. M-am pus în postura de mămică, am zis nu cred că ar fi nici pe departe cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla. Eram în plină carieră, dar asta nu înseamnă că nu poate să continue și după.

Am acționat din frică, a fost frica să nu se fie un copil care să aibă probleme. Și uite că destinul este destin!

Atunci când este să se întâmple într-un fel și ai o... nu vreau să spun o cruce de purtat, că sună așa, ca și cum ar fi o povară, până la urmă, dar, când ai un parcurs care să te ducă pe o anumită cale, să evoluezi pe un anumit fel, mental, emoțional, spiritual, pentru că nu suntem doar niște fizicuri, avem și planul acesta emoțional,(...) atunci când ai o anumită situație, evoluezi cu accelerație, înțelegi lucrurile din altă persectivă”, a spus Cristina, potrivit kanald.

VEZI și: Cristina Bălan, victima depresiei postnatale. Artista a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine”

 

Artista a fost în culmea fericirii, când a aflat vestea cea mare

Artista a fost cu atât mai fericită să afle de sarcina gemelară, întrucât încercase de mai multe ori să rămână gravidă, cei doi parteneri dorindu-și foarte tare să devină părinți. 

„Eu eram acasă, el (n.r. Gabriel, soțul ei) era să plătească o factură de curent, era undeva să plătească ceva. Noi ne doream foarte mult această sarcină, ne apucaserăm de foarte scurt timp, la modul ceva de două luni, am zis «hai să încercăm și noi să vedem, poate ne iese!».

Prima lună nu s-a întâmplat nimic, ce dezamăgire pe capul meu”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Cristina Bălan, însărcinată pentru a doua oară: „Chiar mă gândeam cum o fi după o anumită vârstă, biologic vorbind”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel