Cristina Bălan, însărcinată pentru a doua oară: „Chiar mă gândeam cum o fi după o anumită vârstă, biologic vorbind”

Data publicării:

Cristina Bălan, de la Vocea României, este însărcinată în șase luni și va avea o fetiță

Însărcinată pentru a două oară, Cristina Bălan a povestit, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, despre clipele pe care le trăieste. “Este ceva atât de așteptat și cu totul neasteptat. Nu ne-am gândit că o să ne iasă așa repede și firesc, e o sarcina foarte ușoară, chiar mă gândeam cum o fi după o anumită vârstă, biologic vorbind. Am mari emoții, băieții sunt extrem de încântați, mă pupă pe burtică, vorbesc cu sora lor, stiu că este sora lor, este fantastic.”
 
Sarcina a venit programată, soții Bălan își doreau un copil. “Ne gândeam că va fi o surpriză”, spune Gabi Bălan. “Eu mi-am dorit două sarcini în viața asta, 2 copii. Mi-a ieșit din prima însă am doi copii. Mi-am dorit să cunosc și partea tipică, am avut mare încredere, am avut un instinct extrordinar, am simțit că e vorba de o sarcina tipică. Sunt în luna a șasea. Sunt discretă de felul meu și nu îmi place atenția. Acum, mi-am asumat și mă bucur pentru că este vorba de o minune”, spune Cristina. 
 
Numele pentru cea mică este decis deja. “Avem 2 nume, ambele au fost decise de pitici. Sofia a fost primul nume, este un personaj adorat de copii din desene animate și povești. Am zis că, dacă este fată, acesta este primul nume. Iar al doilea nume este Nadeea, pentru că piticii noștri nu pot spune corect numele nașei mici, pe care o cheamă Andreea”, i-a mărturisit Gabi Bălan lui Cristi Brancu la Prima TV.
Cristina Bălan a povestit totul despre sarcina ei. “Cu siguranță, voi naște natural, voi naște la începutul lui 2023. Nu pot spune exact, dacă sunt dive, vin când vor. Vreau să stea în burtică cât se poate de mult. Va fi Capricorn”, a mai povestit Cristina la Exclusiv VIP.

 

Motivul pentru care a anunțat sarcina abia după șase luni

 

”Nu am vrut să anunț până acum pentru că, așa cum se știe, în primul trimestru se pot întâmpla atât de multe… Nu voiam să anunț și după aceea cine știe ce să se întâmple. După aceea în săptămâna a zecea am făcut teste genetice pentru că, deh!, avem antecedente. Am așteptat rezultatul care a venit în 5 săptămâni.

Apoi au venit testele genetice, perfecte, totul în regulă, atunci am aflat și sexul copilului, dar am preferat să păstrăm discreția. Am vrut să mă bucur în intimitate. La prima sarcină am anunțat pentru că atunci m-am retras de la Eurovision și trebuia să spun ceva. Dar sunt fericită că totul este bine. Fetița e perfectă”, a declarat Cristina Bălan pentru Fanatik.


 

 

Cristina Bălan și-a retras copiii cu sindrom Down de la școală

Fosta solită de la Impact are doi copii împreună cu muzicianul Gabriel Bălan. În vârstă de 9 ani, băieții lor, Toma David și Matei Nikolas, suferă de Sindromul Down.

Cristina a declarat că micuții erau tratați diferiți față de ceilalți copii, din cauza faptului că aveau sindromul Down. 

”Noi nu am avut noroc cu școala, cu un cadru didactic căruia să îi pese de noi. Să facă un pas dincolo de fișa postului. Noi avem lege, și nu mai pot cu legile astea, că copiii speciali au dreptul la învățământul de masă, dar nimeni nu face nimic pentru ei, de fapt.

Nu ai manuale adaptate, nu ai profesori de sprijin,… E ca și cum i-ai spune: `Tu, în căruciorul cu rotile, ai dreptul să urci scările astea, dacă vrei. Este treaba ta! Dar eu nu îți ofer o rampă, tu urcă, eu nu am nimic împotrivă`”, a dezvăluit Cristina Bălan, pentru FANATIK.

Cristina Bălan: „A început să devină un mediu nociv pentru ei”

”I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați. Încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat, dar există.

Ei nu sunt violenți, dar dacă văd violență, pot să o preia. Dacă văd alți băieței că dau cu piciorul sau se hârjonesc și fac gesturi, le preiau și ei. Dar problema este că la un copil tipic se scuză lucrurile astea, că e copil. Dar la copilul special se spune că are o problemă de comportament”,  a mai spus Cristina Bălan.

Artista face matematică acasă cu cei doi copii

”Nu vrem să îi ducem într-un mediu care nu îi integrează și care a devenit toxic pentru ei. Ei veneau foarte nervoși de la școală, veneau și făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră până la mediul acesta și atunci am vorbit cu psihologul copiilor, cu alte persoane avizate, am cerut păreri în dreapta și-n stânga, și am decis să îi ținem acasă. Și într-adevăr, se vede diferența.

E adevărat, facem noi lecții, am luat manualele, reînvățăm și noi. Facem matematică, facem dezvoltare personală…”,a mai spus artista. 

Cristina Bălan a mărturisit că cei doi copii fac terapie.

”Minunații mei fac terapie și căutăm să ne ocupăm împreună timpul.

Ei fac terapie aici, unde stăm noi, avem norocul să putem face terapie și sâmbătă, și duminică. Este o vecină care este terapeut și psiholog, este foarte bine”, a mai spus Cristina Bălan.


 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel