Cristina Bălan, victima depresiei postnatale. Artista a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Bălan, captură YouTube/ „În Oglindă”
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Bălan, captură YouTube/ „În Oglindă”

Cristina Bălan a făcut dezvăluiri dureroase. Artista a vorbit despre lupta cu depresia postnatală. 

Cristina Bălan, fostă membră a trupei Impact, este în culmea fericirii, după ce ce a aflat că este din nou însărcinată. Artista mai are doi copii împreună cu muzicianul Gabriel Bălan. În vârstă de 9 ani, băieții lor, Toma David și Matei Nikolas, suferă de Sindromul Down.

Cristina Bălan, victima depresiei postnatale

Invitată la emisiunea În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, artista și-a deschis sufletul și a povestit despre perioada în care căzuse pradă depresiei. Vedeta a crezut că nu va mai scăpa niciodată de această problemă. 

"Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kg. Mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală.

În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez.", a declarat Cristina Bălan.

Cristina Bălan, victima criticilor după ce a născut copii cu sindromul Down

Cristina Bălan a recunoscut că au fost multe persoane care au criticat-o și jignit-o, numindu-i copiii "defecți".

"Am fost acuzată că am născut copii și că am împovărat cumva societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii. A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu. Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa. Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel. Nu poți să rămâi implacabil, când lumea îți atacă copiii sau îți contestă dreptul de a da naștere, de a da viață în forma în care este ea.", a mărturisit Cristina Bălan, în emisiunea de pe canalul de YouTube În Oglindă.

Cristina Bălan, însărcinată pentru a doua oară

Însărcinată pentru a două oară, Cristina Bălan a povestit, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, despre clipele pe care le trăieste. “Este ceva atât de așteptat și cu totul neasteptat. Nu ne-am gândit că o să ne iasă așa repede și firesc, e o sarcina foarte ușoară, chiar mă gândeam cum o fi după o anumită vârstă, biologic vorbind. Am mari emoții, băieții sunt extrem de încântați, mă pupă pe burtică, vorbesc cu sora lor, stiu că este sora lor, este fantastic.”
 
Sarcina a venit programată, soții Bălan își doreau un copil. “Ne gândeam că va fi o surpriză”, spune Gabi Bălan. “Eu mi-am dorit două sarcini în viața asta, 2 copii. Mi-a ieșit din prima însă am doi copii. Mi-am dorit să cunosc și partea tipică, am avut mare încredere, am avut un instinct extrordinar, am simțit că e vorba de o sarcina tipică. Sunt în luna a șasea. Sunt discretă de felul meu și nu îmi place atenția. Acum, mi-am asumat și mă bucur pentru că este vorba de o minune”, spune Cristina. 
 
Numele pentru cea mică este decis deja. “Avem 2 nume, ambele au fost decise de pitici. Sofia a fost primul nume, este un personaj adorat de copii din desene animate și povești. Am zis că, dacă este fată, acesta este primul nume. Iar al doilea nume este Nadeea, pentru că piticii noștri nu pot spune corect numele nașei mici, pe care o cheamă Andreea”, i-a mărturisit Gabi Bălan lui Cristi Brancu la Prima TV.

Cristina Bălan a povestit totul despre sarcina ei. “Cu siguranță, voi naște natural, voi naște la începutul lui 2023. Nu pot spune exact, dacă sunt dive, vin când vor. Vreau să stea în burtică cât se poate de mult. Va fi Capricorn”, a mai povestit Cristina la Exclusiv VIP.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel