Cristiano Ronaldo, prima imagine cu fiica sa. Fotografia este extrem de emoționantă

Data publicării:

Cristiano Ronaldo a postat prima fotografie extrem de emoționantă cu fata lui, care s-a născut de foarte puțin timp.

Cristian Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodríguez, sunt în continuare foarte afectați de pierderea unuia dintre cei doi gemeni. Cu toate acestea, cuplul trebuie să își mențină optimismul datorită fiicei lor, care este sănătoasă și pentru care trebuie să lupte.

Jucătorul de la Manchester United a postat recent chiar și prima fotografie cu micuța ce a venit de curând pe lume. Poza, extrem de emoționantă, îl înfățișează pe Ronaldo în brațe cu fiica sa nou-născută. Celebrul fotbalist o ține pe aceasta strâns la piept, fanii putând observa și primele trăsături fragile ale ei.

"Dragoste pentru totdeauna.", a fost descrierea pusă de Cristioano Ronaldo în dreptul postării de pe Instagram.

Fiul lui Ronaldo și al Georgianei Rodríguez a murit

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec pin momente de coșmar, după ce unul dintre gemeni a decedat. Partenera fotbalistului era însărcinată cu un băiat și o fată. Din nefericire, băiatul s-a stins din viață, lăsând în urmă multă durere. 

Anunțul a fost făcut de celebrul fotbalist pe rețelele de socializare

Vestea cutremurătoare a fost făcută de către Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare. Fotbalistul și partenera sa sunt în continuare în stare de șoc și au cerut tuturor să le respecte intimitatea în aceste momente grele. 

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, a fost mesajul celor doi pentru fani.

Citește și: Ramona Păuleanu, mesaj cutremurător după ce fiul lui Cristiano Ronaldo a murit: Lor le înţeleg durerea...

Cristina Bâtlan, despre DRAMA prin care a trecut: Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator. Medicii au vrut să-l arunce la gunoi



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel