Cristina Bâtlan, despre DRAMA prin care a trecut: Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator. Medicii au vrut să-l arunce la gunoi

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Horia Brenciu

Cristina Bâtlan a trecut printr-o încercare foarte grea, când copilul ei s-a născut prematur, la 5 luni și jumătate.

Cristina Bâtlan a fost invitată în podcastul "Acasă la Măruță", unde a povestit cea mai mare dramă prin care a trecut. Asta s-a întâmplat în momentul în care i s-a născut copilul prematur, la doar 5 luni și jumătate. Medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire ba, mai mult, în primele trei zile l-au declarat chiar mort. La insistențele părinților, aceștia au băgat, în final, bebelușul în incubator.

"Eu și Roberto am stat în fiecare zi la spital, o lună de zile lângă incubator. Pregăteam fiecare masă, chiar dacă nu îi dădeau să mănânce, aveam zeci de biberoane de lapte în congelator, ei nu îl hrăneau. După două săptămâni, ne-am mutat în alt spital, iar după alte 3 săptămâni am plecat acasă, la minus 2 luni. Copilul s-a născut la 5 luni jumătate. Minus 3 luni jumate se recuperează foarte greu, într-un mediu real.

Adi mereu a trebuit să recupereze, arăta cu 2 ani mai mic, pentru că acele 3 luni înseamnă 3 ani, în vârsta matură. Medicii au zis că nu are nicio șansă, au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, m-au declarat că am avortat. Am fost externată din spital cu avort. Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator și copilul a fost declarat viu după 3 zile, eu l-am văzut abia după 3 zile.

I-am spus să meargă să ia un costum de vârsta 0 și să-l taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Adi nu se poate uita la pozele cu el și m-a întrebat cum mama, cum mă vedeai superb? Eu vedeam viața din el, el râdea permanent, trăia și râdea.", a declarat Cristina Bâtlan, în podcastul La Măruță.

Copilul Cristinei Bâtlan era pe cale să orbească

"Adi n-a fost controlat, pentru că era prea mic, dar a doua zi după control medicul mi-a zi că are resturi gastrice și să cheme chirurgia.. copil de 800 de grame chemăm chirurgia. Le-am zis să nu o cheme, că plecă din spital. Am rămas fermă pe poziție, nu-mi dădeau mașină cu incubator să ne mutăm. În final mi-au dat și de la mutare, următoarea zi Adi a avut control la ochi și diagnosticul a fost că are nevoie urgentă de operație.

Nu mi s-a părut foarte grav inițial. Mi s-a zis că dacă nu-l operez, șansa lui este să vadă doar M-ul de la McDonald's, ăla mare, în rest nimic. Mă rugam să aibă orice dioptrie, doar să vadă. Dacă nu-l mutam din spital, copilul orbea. A avut miopie -18 și acum l-am operat și e ok, are lentile de contact și vede bine.

Adi, în momentul în care ne-am despărțit a avut parte de toată atenția noastră. Până atunci, nu aveam timp, stătea doar cu bone. Îl luam peste tot cu mine, unde puteam. ", a mai dezvăluit ea.

Câți bani câștigă leii de pe ProTV

Chiar dacă foarte mulți oameni au fost curioși de avantajele financiare pe care leii le au în emisiunea "Imperiul Leilor", de pe ProTV, Cristina Bâtlan a scos totul la iveală.

"Noi nu primim bani, cine să ne plătească? E mai rău, suntem negri pe plantație, suntem sclavi aici, stăm de dimineața până seara și nu ne plăteșe nimeni, și dăm și bani din buzunar.. că noi investim proprii noștri bani, nu ne dă nimeni niciun ban. Dacă toate afacerile vor fi bune, până acum am investit cam 2 milioane de euro.", a mai spus ea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel