Ramona Păuleanu, mesaj cutremurător după ce fiul lui Cristiano Ronaldo a murit: Lor le înţeleg durerea...

Ramona Păuleanu, foto Instagram
Descriere foto: Ramona Păuleanu, foto Instagram

Ramona Păuleanu a transmis un mesaj emoționant după ce unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a murit la naştere. Prezentatoarea TV a trecut prin momente cumplite cu unul dintre gemenii ei, care a stat 8 luni în spital după naştere. 

"Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el.. La ce să mai sper?"

N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă.

O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.
O altă mamică își plângea unul dintre gemeni, pierdut la 10 zile de la naștere, în timp ce îl veghea pe al doilea, aflat și el în stare critică tot la terapie intensivă.

Scriu despre lucrurile acestea, profund tulburată de știrea că Ronaldo şi-a pierdut unul din gemeni la naștere, băiatul. Celebritatea le-a adus suferinţa asta îngrozitoare în atenția întregii lumi, dar cine știe câte mame, câți tați, câţi bunici necunoscuţi îşi plâng îngerii pierduți. Lor vreau să le spun că sunt cu sufletul alături de ei, că le înţeleg durerea, c-am fost de-atâtea ori la un pas să vorbesc despre Luca la trecut.


Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn "compromis", zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie sa aibă un rost în viaţa asta sau că aşa a fost să fie.

Iubite mămici aflate acum la Filantropia, la Marie Curie, la oricare maternitate sau spital din ţară, sper să ajungă mesajul ăsta la voi şi să vă mângâie măcar pentru o secundă.

Să vă dea Dumnezeu Putere. Răbdare. Înțelegere. Uitare", a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

 

Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trec pin momente de coșmar, după ce unul dintre gemeni a decedat. Partenera fotbalistului era însărcinată cu un băiat și o fată. Din nefericire, băiatul s-a stins din viață, lăsând în urmă multă durere. 

Vestea cutremurătoare a fost făcută de către Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare. Fotbalistul și partenera sa sunt în stare de șoc și au cerut tuturor să le respecte intimitatea în aceste momente grele. 

 

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi pentru fani.

Ramona Păuleanu, probleme cu bonele. Ce a pățit prezentatoarea TV, cât timp era la spital: „Stătea în bucătărie cu căștile în urechi cât Alexandra era în dormitor”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 19 apr 2022, 18:01 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience