Georgina Rodriguez, marcată de moartea copilului său: „Am trăit cea mai urâtă experiență a vieții mele”

Data publicării:
Georgina Rodriguez, Instagram
Descriere foto: Georgina Rodriguez, Instagram

Georgina Rodriguez a vorbit despre drama pe care a trăit-o la începutul acestui an.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut printr-o încercare foarte grea, la începutul acestui an, când trebuiau să devină părinți de gemeni. La nașterea copiilor însă, cei doi aveau să afle că unul dintre nou născuți este mort. Cuplul a fost atât de marcat de cele întâmplate, încât pentru o perioadă cei doi nu și-au dorit să vorbească deloc despre asta. Acum, la mai bine jumătate de an la tragedie, partenera celebrului fotbalist și-a deschis sufletul și a dezvăluit ce a simțit în acele momente grele.

"Anul acesta am trăit cea mai frumoasă și cea mai urâtă experiență a vieții mele în doar câteva secunde. O parte mare a inimii mele s-a rupt și m-am întrebat cum pot merge mai departe.

Atunci am avut răspunsul mult mai apropiat decât mă așteptam. M-am uitat în ochii copiilor și am văzut că avem o singură variantă, să trecem toți, împreună, peste tragedie", a mărturisit Georgina Rodriguez, potrivit sport.ro

Care a fost mesajul transmis atunci de fotbalist

Vestea tragică a fost dată chiar de Cristiano Ronaldo, pe rețelele de socializare. Fotbalistul se arăta a fi cu adevărat devastat atunci, când a fost pus față în față cu această pierdere uriașă. De asemenea, acesta le-a cerut atunci tuturor să fie lăsați în pace pentru o perioadă, pentru a putea trece cu bine peste moartea băiatului lor.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi pentru fani.

Citește și: Cher, apariție spectaculoasă, la 76 de ani. Artista a defilat la Săptămâna Modei de la Paris

Georgina Rodriguez s-a obișnuit greu cu statul soțului ei

Georgina Rodriguez l-a întâlnit pe celebrul fotbalist într-un magazin de lux, unde aceasta lucra drept vânzătoare. În acest context, aceasta nu a avut mereu parte de lux, motiv pentru care s-a acomodat mai greu cu vila imensă în care locuia iubitul ei.

"Prima dată când am fost acasă la Cristiano m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici", a povestit tânăra de 28 de ani.

Vedeta, acuzată că și-a uitat familia, după ce l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo

Viața Georginei s-a schimbat foarte mult după ce l-a întâlnit pe Ronaldo, iar asta poate fi sesizat de oricine. Totuși, familia acesteia i-a adus mai multe acuzații recent, prin care spunea faptul că bruneta a uitat complet de ei, de când formează o relație cu fotbalistul.

"Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo.

Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina", a spus unchiul Georginei, Jesus Hernandez, potrivit digisport.

Vești proaste pentru Shakira. Artista va fi judecată în Spania pentru fraudă fiscală



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel