Andreea Bălan, LECȚIE pentru fetele ei: „Nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul. Își strâng bănuții lor”

Data publicării:

Andreea Bălan a dezvăluit ce educație le oferă fetelor sale. 

Andreea Bălan își crește singură cele două fete, după divorțul de George Burcea. Ella și Clara merg doar în unele weekenduri la tatăl lor, în restul timpului fiind în grija celebrei soliste. În acest sens, Andreea Bălan recunoaște faptul că le oferă tot ce vor celor două fete, urmând același exemplu pe care, la rândul ei, l-a primit în familie. 

„Ele mereu mă întreabă când vin acasă ce le-am adus. Clara, mai ales, îmi zice „ce-ai adus azi?”. Ieri (nr. luni) le-am adus medicamente pentru că sunt răcite, zilele acestea stau acasă, nu le-am dus la grădi, dar în general le aduc ceva mic, simbolic. Așa făcea și mama mea cu mine. Când venea de la serviciu îmi aducea ceva. Fie că este o bomboană, nu contează, să știe ele că le aduc ceva în oraș. În mașină am tot timpul ceva: bomboane sau bănuți de ciocolată. Dacă se întâmplă să nu am timp să le iau, am în casă un dulap unde am turtă dulce și mă fofilesc cumva, mă duc la sertare, iau turtă dulce și le zic că le-am adus ceva.”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Ego.ro

VEZI și: Suma pe care Andreea Bălan o cere pentru un eveniment privat: „Întotdeauna am cerut un pic sub valoarea...”

 

Cum își responsabilizează Andreea Bălan fetele

Totuși, chiar dacă recunoaște că le cumpără tot ce vor, Andreea Bălan încearcă, în același timp, să le și responsabilizeze pe micuțe, astfel încât acestea să nu devină prea răsfățate. Așadar, din când în când, Ella și Clara donează jucării pentru copiii fără posibilități, dar își strâng chiar și proprii bani.

„Mami săraca a muncit înainte să vină ele pe lume, a muncit mult. Însă trebuie să existe un echilibru pentru că deși eu le răsfăț, cum spui, eu le explic că mami muncește, mami aleargă și că trebuie să apreciem jucăriile, să nu le stricăm că alți copii poate nu au. Din când în când ele  mai fac câte un ghiozdănel pe care îl dau cadou altor copii. Le ducem la Satele SOS sau facem ceva în acest sens și atunci ele apreciază ceea ce au și nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul”, a mai povestit Andreea Bălan, pentru sursa citată. 

VEZI și: Andreea Bălan, motivul pentru care nu are iubit: „Tații pleacă, văd copiii în weekend”. Cum trebuie să fie viitorul partener al artistei

 

„Ella înțelege valoarea banului”

Mai mult, Andreea Bălan spune că Ella își dorește chiar să-și cumpere decorațiuni de Crăciun cu banii strânși, chiar dacă mama sa i-ar putea asigura oricând aceste „nevoi”.

„Ella înțelege valoarea banului. La 6 ani. Ele deja au două pușculițe și în acele pușculițe își mai strâng bănuții lor. Ela acum și-a strâns o sumă de bani, că a primit și de la buni, și de la mine, și de Crăciun vrea să-și ia anumite decorațiuni de brad. Vrea ea unele. Oricum aș fi cumpărat eu, dar vrea ea din banii ei și atunci o las. Se responsabilizează oarecum.

Noi avem cash în casă că mama face cumpărăturile și tot timpul trebuie să existe bani în casă ca mama să aibă. Ela adună toți banii de prin casă. Vede pe unde mai sunt și îi ia”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, decizie radicală, în legătură cu fiicele sale: „Le-am mutat”. Clara și Ella nu mai învață la privatGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel