Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Data publicării:
Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube
Descriere foto: Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu a uimit pe toată lumea, când a ales să transmită un mesaj dur, odată cu moartea marelui artist Alexandru Arșinel, în loc să-și arate regretele. 

Vestea că Alexandru Arșinel s-a stins din viață, după o lungă luptă cu mai multe boli, a îndoliat o țară întreagă. În timp ce toți oamenii îl plâng pe marele actor, Cristian Tudor Popescu a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur la adresa acestuia. Jurnalistul i-a adus o serie de jigniri marelui artist, care urma să „putrezească” în funcția directorului la Teatrul de Revistă. Mai mult, acesta nu a mai ținut cont de nimic și s-a legat și de talentul său actoricesc și de umorul pe care îl arăta mai mereu pe scenă. În discuția a fost adus și Sorin Cîmpeanu, care a demisionat tot pe 29 septembrie din funcția de ministru al  educației, dar și regretata artistă Stela Popescu, de care Alexandru Arșinel ar fi stat „atârnat” toată viața.

„Ministrul Sorin Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Alexandru Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească. În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna. Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene. În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi. Gem ecranele de ode. Există și o artă a ortului popii. Om muri și om vedea nu e mai puțin adevărat decât om muri și om orbi. Iluzia că moartea și timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde și putrefacta cugetare „Despre morți numai de bine”.”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook. 

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel. Actorul și-a pregătit singur locul de veci: „Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu”

Dan Negru, devastat de moartea marelui actor

Dan Negru a fost printre primele persoane publice care și-au arătat public tristețea, din cauza faptului că marele artist a pierdut lupta cu viața. Acesta a împărtășit astfel cu fanii săi un dialog pe care l-a purtat cu Alexandru Arșinel, ce avea drept subiect chiar sfârșitul vieții acestuia. 

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat"contractul" pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Ce spunea Alexandru Arșinel despre sfârșitul său

în urmă cu câțiva ani, când încă problemele de sănătate nu-l afectaseră atât de tare, Alexandru Arșinel vorbea totuși despre sfârșitul său și despre regretele cu care a rămas, după o viață petrecută pe scenă. 

„Regret? Știi ceva?! N-am regret. Sunt mofturi. Faptul că am reușit să realizez multe lucruri, faptul că am reușit să ies din multe cumpene și încurcături demonstrează niște reușite. Să regret reușitele? Să regret faptul că am trecut peste niște lucruri care constituiau niște frâne în viața mea? Nu regret nimic, chiar dacă am greșit, am fost eu.(...) Am văzut că se poate să-l păcălești, am avut vreo 3 momente în care l-am păcălit. Cu umor se fentează mai ușor.”, declara Alexandru Arșinel, în cadrul emisiunii WOWbiz, în urmă cu 5 ani.

Alexandru Arșinel a simțit că va muri: „Cred că mi-a venit și mie rândul!”. Marina Almășan scoate la iveală ultimul dialog purtat cu actorul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel