Cristian Țănțăreanu și-a îngropat averea: ”Am vreo 10 butoaie cu euro”. Ce pensie încasează omul de afaceri

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Cristian Țânțăreanu a dezvăluit care este suma de bani pe care o primește de la statul român lunar și cum arată viața de pensionar.

Cristian Țânțăreanu  a fost invitat în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță” de pe Youtube, ce a fost filmată chiar pe proprietatea cu vedere la lac de 3 hectare pe care omul de afaceri o deține. Ajuns la vârsta de 78 de ani, acesta spune că are o viață foarte liniștită de pensionar și se bucură de toată liniștea și frumusețile naturale de care este înconjurat. De asemenea, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit și care este suma de bani pe care o primește lunar de la stat, în calitate de pensionar, dar a mai vorbit și despre economiile pe care le ține ascunse.

”Am vreo 10 butoaie cu euro îngropate, ar fi greu să o iau de la început. Pensia mea este de 2.500 de lei. Mă descurc foarte bine, sunt chibzuit. Eu mi-am pus minimul pe economie, îți puneai 1000 de dolari, plăteai foarte multe taxe, așa mi-am pus câteva sute de lei și a fost foarte bine. Averea se poate pierde cât clipești, o clipă de neatenție și ești mort. Am înțeles că se măresc pensiile, aștept. Eu sunt mulțumit că fac ce vreau, mereu am făcut ce-am vrut.”, a spus Cristian Țânțăreanu în cadrul podcastului.

Cum se întreține Cristian Țânțăreanu în formă

Cristian Țânțăreanu încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos, pentru a se menține în formă. Aceasta nu este neapărat o decizie personală, ci este mai mult sfatul medicului. Chiar dacă ziua o începe ca la carte, pe parcurs, omul de afaceri spune că se lasă pradă tentațiilor.

„Mănânc în fiecare zi de dimineața un fruct sau o cană de lapte. La prânz, mereu spun că intru la cură, beau apă, până vine 4-5 când mă așez pe terasă, beau vin și încep să mănânc. M-am îngrășat vreo 10 kilograme.  Mi-a spus doctorul că mai prind anul viitor doar dacă sunt foarte atent cu sănătatea.”, a continuat acesta.

Omul de afaceri și-a înșelat soția

Omul de afaceri este împreună cu partenera sa de viață de foarte mulți ani. Chiar dacă este un familist convins, acesta recunoaște faptul că a înșelat-o pe femeie de mai multe ori. Acest lucru a fost însă făcut de comun acord, pentru că bărbatul i-a cerut voie acesteia, înainte să recurgă la acest gest.

„Mi-am înșelat soția, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou, când am împlinit 60 de ani prin Canada, Turcia, Bali am cerut voie și mi s-a dat. E adevărat că atunci când mergeam seara la restaurant unde ne așteptau nevestele nu erau prea vesele, erau puțin agitate, dar decât să mă duc pe nu știu unde, nu cer voie mai bine? Nu știu dacă am avut succes la femei, pentru că eu nu știu să aduc o floare, nu sunt romantic.”, a mai dezvăluit omul de afaceri.

Cum se simte Cristian Țânțăreanu după ce a avut cancer

Cristian Țânțăreanu a trecut prin momente de cumpănă în trecut, când a fost diagnosticat cu cancer. Chiar dacă atunci, s-a gândit imediat la moarte, acum omul de afaceri spune că starea sa de sănătate este foarte bună.

„Sunt bine acum, nu mai pot să beau decât o sticlă, două de pălincă pe zi, nu mai e ca pe vremuri. Mă enervează că nu mai pot. Eu beau zilnic, dar nu mă îmbăt, beau doar țuică, tărie curată, făcută în zonă.”, a mai dezvăluit el.

Cătălin Cazacu, mesaj controversat de ziua Ramonei Olaru: ”Ne facem rău reciproc”. Asistenta TV împlinește astăzi 33 de ani

Alina Sorescu nu mai are liniște până la pronunțarea divorțului. Vedeta a răbufnit: „E firesc să mă apar în astfel de situații”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel