Alina Sorescu nu mai are liniște până la pronunțarea divorțului. Vedeta a răbufnit: „E firesc să mă apar în astfel de situații”

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Sorescu este foarte supărată pe zvonurile care circulă în spațiul public.

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu soțul ei, Alexandru Ciucu, care mai are mult până la a se încheia. Și, dacă lucrurile dintre cei doi parteneri sunt clare, situația celor două fete rămâne încă incertă. Deși instanța a decis deocamdată că ele vor rămâne în grija mamei lor, hotărârea de poate modifica oricând. În acest sens, în spațiul public au apărut în ultima vreme diferite zvonuri cu privire atât la situația materială a vedetei, cât și la statusul ei sentimental. Alina Sorescu este foarte supărată pe aceste acuzații, care, spune ea, au rolul doar să o discrediteze.

„Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discrediteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații. Așa cum am scris pe Instagram, buchetul de flori era pentru aniversarea unei prietene. Totodată, firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a mărturisit solistă, în exclusivitate pentru Click!

Alina Sorescu pune capăt speculațiilor

Recent, Alina Sorescu susținea faptul că la baza acestor acuzații este doar o înscenare, prin care se urmărește ca fetițele să ajungă să locuiască cu tatăl lor.

“În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat după ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea.

Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat recent artista pentru impact.ro

De câte ori are voie Alexandru Ciucu să-și viziteze fetele

Artista a dezvăluit în urmă cu puțin timp și care este programul de vizită al copiilor, după care se ghidează fostul ei partener. De asemenea, Alina Sorescu a mărturisit și care sunt schimbările ce vor avea loc, odată cu pronunțarea divorțului.

”Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit ego.ro

Maria Ciobanu se întoarce în România. Vestea a fost dată chiar de Ionuț Dolănescu

Rona Hartner, terapia care a ajutat-o să se refacă după chimioterapie. Actrița a învins cancerul de colon: „Nici nu mai am nevoie să fac alte investigații”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel